Det är Inte Vårt Fel att Du Gillar Att Ta Hand Om Oss!

Nyligen, jag har orsakat lite kontroverser på sociala medier.

Jag skrev ett skämt (FYI, det är ganska mycket allt jag gör på Facebook, och det är mest allt jag gör i verkliga livet också) om hur min fru dotes på vår son när han känner sig lite krasslig, och jag nämnt hur det är tvärtom när jag är sjuk. Istället för att gå moderns, hon går Medea (inte Tyler Perry karaktär). Klorna komma ut och allt jag hör är hur jag är behövande och gnällig och behovet av att "man up".

Några av de kvinnor som läste det inlägget blev lite förolämpad om det, men jag står fast vid min ursprungliga punkt:

Kvinnor älskar att ta hand om sina sjuka söner men hatar att ta hand om sina sjuka män. Och att de inte inser att de är problemet.

Jag älskar sättet min fru tar hand om min son . Se hur hon älskar honom, jag är förvånad att det inte finns någon kärlek kvar i resten av världen. Och medan han är i en besvärlig ålder där vårt tålamod är genomgående testat—om inte vår kärlek—vi är fortfarande långt från de prövningar och vedermödor i tonåren och förmåga att mäta vår son mer som en verklig, nästan-helt avrundad person och mindre som en gosig bunt av vår genetik. Som sådan, han får en pass.

Han skulle kunna vara att kasta Passar om du vill Avsluta Alla Passar, men om han smyger en hosta i det, hennes mödra-mätaren går av och det är mys-och-soppa tid. Jag är inte knackar det; min mamma gjorde samma sak för mig när jag växte upp och även förra veckan när jag var hem för Thanksgiving. Att modersinstinkt är en av de stora sakerna med att ha en kvinna i ditt liv. Min fru är min kärlek till min son påminner mig en hel del av min mamma, och jag kommer att avsluta den här meningen just nu innan jag sätter mig i trubbel.

Problemet är att efter att växa upp med en sådan bra mamma, jag var benägen att söka upp en kvinna med liknande egenskaper, och igen denna mening är en vecka på soffan som väntar på att hända så jag klippa det kort. Jag säger bara, om jag inte var van vid att få en viss nivå av service...Gud, håller jag på att gå rätt in i dessa. Låt mig komma till saken.

Sluta babying oss som barn och vi kanske inte kommer att förvänta sig att babied som män.

Bara för att biologi har infunderas kvinnor med större instinkter mot att vårda och skydda sina nära och kära (Har det? Vetenskap var aldrig min starka sida) gör ju inte det vårt fel att vi tycker om när du tar hand om oss. Du ladies har skapat ett prejudikat som mammor och sedan förvänta oss att gå cold turkey som vuxna? Aldrig!

Och nej, jag kan inte förklara varför kvinnor inte bli lika patetisk som män när de är sjuka (även om det är detta Man Influensa teorin som flyter runt) men det är nog för att mammor som inte älskar sina döttrar så mycket som de älskar sina söner. Jag är bara spitballing här, men jag såg vad som hände med Mischa Barton i Den Sjätte Sinne och kom ihåg att på toppen av det här inlägget när jag sa att jag alltid skämtar?

Visst, kanske vi män kan göra med en lite mindre gnäll och lite mer för att driva igenom eftersom vi är vuxna människor som kan ta hand om oss själva och inte hjälplösa små barn, men ibland är en kille som bara vill vara gömd och vara sked-fed lite soppa och sätta på en blöja och låtsas vara en bedårande liten... Jag har sagt för mycket .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar