Hur Magnum, P. I. Genomborrat Mitt Pojkflicka Hjärta

Jag var aldrig en girly-girl.

Som en barn på 80-talet Jag var vad man skulle kalla en pojkflicka, förutom att jag hatade den termen eftersom, medan jag var inte girly också att jag inte var en pojke. Jag har aldrig förstått varför termen var inte tom flicka .

Jag tillbringade varje fördjupning spela dodgeball med pojkarna. I Eugene, Oregon, ca 1981, vi kallade det slaughterball. Vi skulle riva runt lekplatsen antingen jagar eller ducka bollen, och när saker skulle få konkurrenskraftiga, att vi skulle skrika "Facial disgracial!" Ibland skulle jag gå på barer med tjejerna och göra öre droppar och dead man ' s sjunker, och flickorna skulle fråga mig varför jag alltid lekte med pojkar. Jag visste inte riktigt har ett svar annat än att jag bara fick tillsammans med dem bättre.

Det var lättare hemma på min återvändsgränd. Barnen i mitt kvarter var oftast pojkar, och vi skulle träffas i ingenmansland mellan de två husen tvärs över gatan från mig. Ett av barnen hade en slick, svart Darth Vader-formad väska för Star Wars actionfigurer som vi skulle sprida ut sig och skapa scenarier för längs sten stödmur och under rhododendron-buskar. Den enda andra tjejen i grannskapet oftast fick Prinsessan Leia figur. Jag skulle fastna udda extramaterial från Buck Rogers som Twiki och hunden.

Att vara smutsiga barn av frigående föräldrar innan begreppet ens fanns, vi spelade tills det blev mörkt, då snubblade in i huset smutsiga och glupska. Min mamma skulle vara i köket montering något där zucchini och färskost. Det är när vi fortfarande var en mamma-och-pappa-familjen, mina föräldrar' skilsmässa om fem år från vårt närområde.

"Gjorde'ja ha kul?" Mamma skulle fråga.

"Ja, vi spelade frysa tag och Star Wars. Kan jag titta på TV?" Hon sällan säger nej, eftersom det var så ovanligt för mig att vara inne.

Torsdag var Magnum, P. I., och jag har aldrig missat öppnaren.

Mitt huvud skulle följa rörelsen av T. C. är randig helikopter, och mina fötter skulle rycka till den snabba tema musik. Jag skulle sprawl ut på brunt och guld shag matta nära vår spis, cup min hakan i min hand och vänta på fjärilar. Jag hade att vara framför TV: n när Tom Selleck vände sig mot skärmen mot mig och höjde ögonbrynen. När det visade honom att hålla kvinnan i bikini och tittar på hennes röv, mina kinder skulle flamma. Jag var inte säker på varför jag älskade showen så mycket, jag bara visste att när Magnum var på, jag kände mig fladdrar.

Universal Tv

Du måste vara en sak för Tom?" min pappa skulle retas.

"Nu-uh! Naturligtvis inte!" Jag skulle håna, hela tiden tänker, det är Magnum, inte Tom .

Ser tillbaka nu, fortfarande mycket förtjust i Magnum/Tom, inser jag varför han gjorde det för mig: Han var säker. Det var ingen risk i att stirra lite för länge, och då shorts inte verkar lika skandalöst kort som de gör nu.

Universal Tv

Han blandade söt med långben, och hans ständiga käbbel med Higgins fick honom att verka som en älskvärd screwup, inte för att jag visste om att känna som om jag inte var tillräckligt bra för någon, men mannen, jag kan föreställa mig att känna honom. Jag kunde låta mitt hjärta loppet och känner mig glida in i en moony leende varje gång han fyllde ramen för det fanns ingen risk för att det blir fel. Min pojkaktiga sätt att klä sig och agera skulle inte kunna ifrågasättas, och det var ingen behöver känna sig dum eller generad. Det var bara de som ögonbryn, som mustasch, Ferrari och havskajak som jag föreställt ridning i med honom.

Ja, Magnum/Tom var min första kärlek, den första någonsin pierca min pojkflicka hjärtat. Och han var en god man, för helvete.

ADVERT

Lägg till din kommentar