Lunch-Packning-Manifestet

Om du vill behålla ett uns av tro att du är en anständig mamma, inte för Google "friska school lunch idéer."

Den första träffen kommer att ta dig till några uppenbarligen barn-gratis skitstövlar på bonappetit.com som tror att Sparris och Gruyere Panini och Curry Ägg Sallad Vindsnurror kvalificera sig som två av "25 Snabb och Enkel Skollunch Att Packa För Dina Barn." Enligt dem är jag att grilla sparris kvällen innan—eller raka av det råa i tunna strimlor med en potatisskalare—lägg sedan till gruyere ost och ringla över citronsaften nästa morgon innan matlagning det hela i en panini press. Eller hårt koka äggen och förbereda curry ägg sallad kvällen innan, använd sedan min goda lunch-med tid för förberedelser nästa morgon för att klippa skorpa av bröd och mode "vindsnurror", som jag för fäst med tandpetare. Den "vindsnurror" i bild—jag kan inte ens skriva ordet pinwheels utan att sätta den derisively inom citattecken—ligger på en bädd av sallad. En säng av sallad . Och inte isbergssallad—hipster sallad.

Jag älskar mitt barn. Och jag tror på hans äta hälsosamt. Eftersom jag har varit packar sin luncher för förskola, förskoleklass, jag har rullat upp skivor av nitrat-gratis turkiet. Jag har skivade råa grönsaker. Jag har tvättat vindruvor och sedan halveras dem, så att han icke kommer att kvävas på en stor en. Jag har placerat dollops hummus och yoghurt i busig liten behållare märkt med hans namn. Jag ska erkänna att när han gick igenom hans former fasen, jag skär även hans osten i cirklar och kvadrater och tyvärr oregelbundna pentagoner.

Jag är allt för prepping och matlagning på helger—kalla sallader eller grytor, till exempel för att göra mitt liv lättare under veckan. Men jag kommer inte att trycka en panini (hypotetiskt—jag äger inte en panini press) samtidigt som man försöker att munhuggas en naken på förskolebarn 6. på en arbetsdag. Jag kommer inte att ringla. Jag kommer inte lyckohjul. Som jag även med hjälp av "lyckohjul" som ett verb just nu går helt emot min filosofi om föräldraskap. Jag måste spara min energi för nödvändigheter.

Även om jag inte var en arbetande mamma, jag är inte säker på att jag skulle använda min tid till lyckohjul. Min mamma var hemma, och den lunch jag kommer alltid att minnas hennes packning för mig var en struntprat smörgås på vitt bröd och en termos med Campbell ' s gräddig svampsoppa med ett handskrivet meddelande. Jag minns tydligt att det inte fanns några schalottenlök i min soppa. Jag såg henne aldrig piska upp en hemmagjord pesto och grilla grönsaker för min Matlåda Pesto med Räkor Spett. Hon var upptagen med att läsa mig en bok.

Dessutom, som en förnuftets röst påpekade i kommentarerna av "25 Snabb och Enkel Skollunch," Egentligen tror jag inte att du ska skicka dina barn till skolan med spett.

Amen.

Relaterade inlägg: Jag är En Pinterest Mamma Och Stolt Över Det

ADVERT

Lägg till din kommentar