Ett kärleksbrev till Min Säng

Käraste Minne Skum Älskare,

Jag vet att du inte kan se mycket av mig i dessa dagar. Jag vet att du saknar mig och jag hoppas du förstår att jag saknar dig också.

Jag saknar de dagar vi skulle spendera gosa i timmar utan avbrott eller ord att bryta den ljuva tystnad. Vi skulle bara ligga där tillsammans att veta i våra hjärtan som ingenting behöver sägas eftersom vi båda visste att vi var precis där vi ville vara.

Jag saknar den långa morgonen vi skulle njuta av tillsammans i varandras famn. Jag skulle glida in och ut i soliga slummer förrän 9, 10, 11 och du var alltid där—vaggar mig och trösta mig. Du lämnade aldrig min sida.

Jag saknar att bara koppla av med dig under vinter eftermiddagar. Jag skulle läsa en bok eller spela på min telefon, och du skulle bara vara där med mig. Det var tillräckligt för oss att bara existerar tillsammans.

Jag saknar dig. Jag saknar oss.

Jag vet att under de senaste par åren har jag varit avlägsen och som om jag inte älskar dig längre, och jag vill att du ska veta att det är verkligen inte fallet. I själva verket, jag har längtat efter dig ännu mer sedan... ja... du vet.

Barnen.

Att de inte älskar dig som jag älskar dig. De klättrar upp på mig och bryskt scoot under hjälparen att göra sig hemma. Att de inte inser att de inkräktar på vår kärlek. De spiller sin mjölk över er utan ånger. De vanhelgar du med dregla och andra kroppsliga vätskor. Jag vaknar mitt i natten, vill vara med dig och bara dig, men jag tycker min dotters fötter i mitt ansikte istället.

Och även om de dagar, då de lämnar oss ensamma på natten, de timmar vi träffas är så få och långt mellan. De säger att de behöver gå på pottan, de behöver dricka vatten, de vill bara spela. De drar mig bort från dig samtidigt som jag sparka och skrika för att det är dig jag vill ha. Du och bara du.

Jag har pratat med andra kvinnor som har dessa problem—äldre kvinnor, kvinnor med mer mognad och visdom. De berättar för mig att en dag du och jag kommer återigen att återförenas, ja, men det kommer aldrig att bli detsamma. De säger till mig att, om möjlighet att tyna bort i din närvaro kommer att finnas tillgängliga, kommer jag att vara alltför upptagen med att njuta av det. Och då det är "förändring" som kommer att leda mig—din soul mate—för att dränka dig i svett från värmevallningar eller lämna dig alldeles för ofta hela natten för att kissa.

Jag hör deras ord, men jag kan inte acceptera dem. Det gör för ont; tanken att våra dagar med lätt fläktande lever är borta krossar mitt hjärta. Kanske har de rätt, men jag väljer att leva i förnekelse och tro att en dag vår romans kommer att blomma igen.

Vänligen inte överge mig, mitt minne skum älskare. En dag snart hoppas jag att mina barn kommer att stanna i sina egna sängar. Jag hoppas att de börjar sova i timmar senare än 6 på morgonen så jag kan tillbringa mer tid med dig. Jag hoppas att när de flyttar ut och lämnar mig med ett tomt bo som jag kommer att finna tröst i din söta mjukhet än en gång.

Vänligen vet att det är inte du—det är jag—och en dag, åh vad jag hoppas att det en dag kommer vi vara tillsammans igen.

Relaterade inlägg: Jag Är Så Trött

ADVERT

Lägg till din kommentar