Jag Freaking Älskar Snabbmat Och Känner Ingen Skam

Du kan hitta mig nästan varje dag i veckan med min röv parkerade framför Mcdonalds suger tillbaka en stor coca-Cola. Jag ser fram emot det som de flesta ser fram emot sitt morgonkaffe (eller hett sex, vad som helst). Jag ser fram emot det varje dag. Det gör mig glad, det är uppfriskande, och det ger mig koffein bump jag behöver för att få fart på dagen.

Så snart bubblor tryck på baksidan av min hals, det är ren lycka. Det finns en anledning till deras läsk smakar så jävla bra. Kombinationen av perfekt temperatur och härlig sirap-till-vatten-tal lämnar många (oavsett om de erkänner eller inte) att vilja ha mer så fort koppen är tom. Jag är inte ensam, heller. Det är som ett universellt fenomen eftersom McD ' s verkar ha lås på världens bästa Cokes . Även McDonald ' s halm är överlägsen!

Fan, jag har precis lämnat in mitt upp tre gånger idag.

Så där, jag sa det: jag fucking älskar McDonald ' s, och jag bryr mig inte vem vet det. Jag vet att du inte tänkt erkänna att de gillar snabbmat. Jag inser att det säkert inte är trendiga. Det är mer acceptabelt att prata om att handla på Whole Foods efter yoga klass (som jag också gör), men jag är bara ärlig här. Jag bryr mig inte om utflykt mig själv. Min familj och jag äter hälsosamt, kompletta måltider de flesta av tiden, men de dagar som vi inte är jäkligt roligt.

Jag älskar hur du köper en läsk (valfri storlek, men låt oss vara verkligt, alltid stor) för $1. Jag älskar hur jag kan ta mina barn genom drive-thru på en hektisk kväll, och de är mer entusiastiska än när jag gör en varm måltid som tar väldigt lång tid, och jag måste kämpa för dem att äta av varje tugga.

Jag älskar hur du skall vandra i det, och det luktar som att himlen. Eftersom himlen luktar McDonald ' s pommes frites. Och jag har ingen skam alls.

Och det uppskattar jag min ensam tid med att sitta i min bil når i brun papperspåse och äta pommes frites två (okej, fem) på en gång. Det är en $6 date med mig själv, av mig själv, och jag gillar att det är skit.

När jag tog min påse med friterade godsaker med mig samtidigt som jag fick en pedikyr, och tyckte de var så slås på av den goda doften som hon fick i sin bil så förbannat fort och zippad till närmaste McDonald ' s och fick ett värde måltid för sig själv och kom tillbaka för att berätta hur mycket hon njöt av det.

Då vi smällde vår Diet Coke koppar tillsammans och sade, "Tack." Det var en vacker stund.

Jag växte upp på 80-talet innan detta fuckery känd som morsan smutskasta funnits. Min mamma glatt tog oss till McD ett par gånger per månad. Det var en upplevelse, och vi uppskattade det.

Vi skulle promenad i det varma sommar dagar efter stranden, njuta av luftkonditionering och lukten av de salta, varma pommes frites. Mina systrar och jag skulle bli överlycklig om vilka happy meal leksak vi skulle åka hem med. En sommar, de tjänade sina happy meals i rosa eller blå plast hinkar. Vi hållit dem i år, släpa dem till stranden för att göra sandslott tills de var bleka och McDonald ' s logotyp hade försvunnit.

Innan du går till träd gården varje år, skulle vi gå upp tidigt och äta frukost på golden arches njuter av sina pannkakor som var slathered med hög-fruktos majssirap.

När jag har PMS, du satsar din röv jag går in där och få en stor beställning med en choklad shake. Den söta människor bakom disken på vår lokala McDonald ' s känner mig så väl att de kasta i två körsbär med min choklad kopp deliciousness. Nu är kundservice, gott folk.

Ja, jag vet vad som finns i deras produkter. Ja, jag vet att det inte är ekologiska. Men jag kan inte förneka min kärlek till platsen. Det gör mig rätt varenda gång, och jag har ännu inte hitta någon restaurang som kan göra en säck med pommes frites och en stor läsk som de kan.

Och av någon anledning när jag kommer från en svår förkylning, jag vill så jävla Quarter Pounder i min mage. Det tar mig från att känna sig svag och dränerad till en kvinna som kunde styra världen. Och jag behöver inte ens bryr sig om att veta varför. Jag behöver fett fyllmedel. Jag förtära det, för att sedan slicka mina fingrar och känner mig inte ett uns till en skuld.

Du kan döma mig för att vara ett snabbt foodie och för att låta mina barn ta del också, men jag kan ärligt säga att jag inte kommer att ge upp min McDonald ' s addiction. Eftersom Coca-Cola. Och Pommes Frites. Och skakar med två körsbär.

Vissa dagar kallar för en ekologisk blandade grönsaker sallad med en lätt vinägrett, och vissa kräver en stor portion av billiga, friterad yumminess. Med en Diet Coke, naturligtvis.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar