Myten om att Förlora Barnet i Vikt

Jag sprang på en bekant häromdagen som hade nyligen fött barn. Hon tittade fenomenal inga rester alls av barn i vikt kvardröjande runt.

"Hur fan ser du ut sådär?" Jag frågade inte ens försöker att dölja min stora irritation.

"Åh, du vet," förklarade hon. "Eftersom jag hade ett barn plus ett litet barn, jag bara spendera all min tid på att springa efter dem så vikten föll av. Plus, att jag bara verkar aldrig komma ihåg att äta!"

Det var inte svaret jag ville höra.

Jag har sett otaliga kändisar sjunger samma låt och det är alltid gör mig galen. Jag har tre barn och jag har aldrig en gång fann mig själv att springa efter dem. Kanske ska jag streck över om jag höra ett högt duns följt av tystnad, men absolut inte tillräckligt ofta för att bryta ett svett. Visst, jag är med dem hela tiden, men mitt normala tempo är mer som en flanera. Min puls är stadig och du kunde aldrig ringa försiktigt trycka en kid på en gunga en aerob träning.

Och, hur gör man för att glömma hur man ska äta? Som, någonsin? Den enda gången jag någonsin kom på distans nära att inte äta tre kvadratiska måltider plus mellanmål dagligen var när jag arbetade på ett kontor i tio timmar i en dag, i ett kubiskt ensam. Men barn äter regelbundet. Barnen är ständigt ber för snacks och måltider och behandlar. Aldrig sinne, att deras pläterad ständigt behöver rengöras." Som en mor för du är omgiven av mat– hur i hela friden är det forgettable?!

Om du skakar en post-baby kropp och jag fråga hur du fick det, snälla ge mig ett svar som:

"Jag svälter och eländig, men jag ville verkligen komma in dessa jäkla jeans igen"

"Amning. Det är den bästa kosten någonsin."

"Jag jobbar arslet av sig på gymmet 24/7."

"Genetik. Du bör se min mamma."

"Ärligt talat, jag har ingen aning om hur fan det kom så snabbt."

Eller ens den fruktade, "jag äter mindre och rör sig mer."

De Det kan jag förstå. Jag kan inte relatera till dem, men jag kan leva med dem.

Men, kan du inte ge mig på att springa runt och glömmer att äta skitsnack.

Jag har varit där. Jag vet bättre.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar