Detta Lejon Är Varje Förbannad House Katt Som är Sjuk Av Ditt barns Sh*t

Min katt hatar mina barn. Jag är inte ensam, är jag? När jag var gravid hade jag alla dessa visioner av min katt att mysa med min nyfödda, spinner belåtet. Det faktum att hon började väsande på min mage på cirka sju månader borde har varit en indikation på att saker och ting inte kommer att gå så smidigt som jag hade hoppats.

Min katt är en skitstövel. Jag vet, jag vet — vissa husdjur är traumatiserade av ankomsten av barn. Jag bara aldrig trodde mig skulle vara en av dem. Och nu när mina barn är gamla nog att verkligen vill spela och engagera sig, är hon inte ha det. Hon regelbundet väser på dem och gör saker som block i hallen när de försöker komma på nedervåningen. Fan, katt. Hon är tur att jag älskar henne.

Denna video dykt upp på min news feed idag av ett lejon på zoo med en allvarlig stare-down-tävling med en liten flicka. Detta lejon är att inte ha det. Detta lejon är varje irriterad house katt ute.

Barn: Älska mig!

Lejonet: NEJ.

ADVERT

Lägg till din kommentar