Ligger Föräldrar Berättar

Som förälder lära ditt barn att vara sanningsenlig är rätt upp där med att lära dem att gå, prata, och använda en flush toalett. Viktiga kunskaper för livet, för att vara säker. Ingen gillar en lögnare. Det är därför sina byxor spontant förbränna.

Men att lära sig om hyckleri är också viktigt. Härmed, flickor, din hycklande mamma kommer ren med fyra lögner jag har lobbed på dig under åren. Jag hade mina skäl, som du kanske själv förstår någon dag. Här är fyra ligger föräldrar säger att... ja, även mig:

1. Den städning man måste ha kastat bort det. En gång i månaden, vi har en mycket trevlig ung man och hans medhjälpare kom att städa huset. De är härliga människor som kan vara de enda människorna på jorden som kan få barnens sovrum för att leta, för en kort lysande ögonblick, som de kommer att vara i en shoot magazine. Den tschotkes på byrån är uppradade, böckerna är uträtat, och de har även ett speciellt sätt att arrangera uppstoppade djur att titta charmiga, inte kladdigt.

Detta är inte kasta bort människor. Men din mamma är.

Under täckmantel av rengöring människor, har jag gjort återkommande sveper för att plocka upp föremål som Mardi Gras-pärlor du är hamstring tills nästa februari, böcker som är "novelizations" halv timme barn sitcoms, gamla Halloween-kostym komponenter, och uppstoppade djur en tynande tillvaro längst ner i leksakslådan. Röriga rum, rörigt sinne, som jag alltid säger, och jag vill att du ska ha utrymme för din expansiva tankar. Du missar sällan dessa punkter, men när du gör det? Jag skyller rengöring mannen, och svälja den skuld som du fixar honom med en hårig ögongloben stirra när han kliver över tröskeln. Då jag betalar för mycket för honom.

2. Vår bilstereo få Radio Disney. Radio Disney programmering består av en oändlig lista av annonser och låtar från Disney Channel "stjärnor" och deras senaste overproduced låtar. Jag hade blivit varnad av mer erfarna föräldrar som hade varit instängda i bilen när de gjorde sina dagliga rundor, sackarin pop låtar ricocheting av interiören som flak. Deras barn sjöng glatt, föräldrarnas egna musikaliska själar som långsamt slagen som en kedjad junkyard dog.

Som någon som sover i en "Vad Skulle Joan Jett Göra?" t-shirt, jag kunde inte ta den risken.

Detta var lätt, eftersom det enligt lag är du barn var båda fortfarande att åka i baksätet i bilen under de år som du har begärt Radio Disney. Instrumentpanelen, från detta perspektiv, är en outgrundlig samling av mätare och rattar och vred. Jag skulle bara ta luftkonditionering ringa och vända det upp och ner ett par gånger, för att sedan säga "Va! Det är verkligen konstigt. Vi verkar bara inte att få till stationen. Låt oss lyssna på mammas nya Crowded House CD-stället!"

Resultatet? Du har fötts med en sådan utmärkt musiksmak som för din första konsert, ombeds du att gå att se Neil Finn separatutställning på Fillmore i San Francisco, och jag grät tårar av stolthet.

3. Pappa måste ha avslutat den sista cookies. Barn, gör matten. Pappa är en ectomorph som rider sin cykel 125 mil i veckan och spenderar elva timmar en dag på kontoret. Du ser honom lämna, och du ser honom komma hem.

Morsan är en vistelse på hem författare som kommer att stanna vid något för att undvika hårt arbete av, du vet, faktiskt skriver. Tror du obevakad chocolate chip cookies i burken på övervåningen ha en chans att överleva när tidsfristerna är fortfarande två veckor bort? Tänk igen. Apple skivor jag erbjöd dig istället var ett mycket hälsosammare alternativ ändå.

4. Dessa tillbehör gör min outfit ser bättre ut. När ni insisterade på att my little-black-dress-och-högklackat combo skulle vara mycket bättre om jag hade ett par dinglande örhängen du gjorde gem, min stora faster Edna ' s cocktail ring så stor att den har ett gångjärn, och pop-förutom pearl halsband Farmor Laura gav dig att spela klä upp, jag har aldrig hållit med om. Jag kan ha sett ut en av bro och tunnel office arbetstagare från "Working Girl", men jag skulle inte ha kunnat såra dina känslor genom att ta dessa saker. I själva verket är jag nog kompletterat dina skräddar ögat.

Men om du skulle titta på mig noga, du skulle ha sett mig glida ett par saker från min fina smyckeskrin i min väska. Du har säkert undrade varför den snygga smycken du valt ut för mig för ett par nätter innan var fortfarande i bra mellan de främre sätena på bilen.

När jag berättade för dig att jag tog bort dem efter partiet, den enda lögn i timing.

Relaterade inlägg: 18 Ligger Mammor Berättar för Sina Barn att Stanna Sund

ADVERT

Lägg till din kommentar