8 Ligger jag Hellre Min Son Tro Än Santa Claus

Min son är 5, och han är galet glada över Jul.

Han tillbringar de flesta kvällar notering av nya saker att sätta på hans önskelista medan jag helt ignorera honom eftersom vi inte skulle ha plats för mer än hälften av vad han vill, även om vi skulle ha råd med mer än en fjärdedel av vad han vill! (Att han bara blir en åttondel av vad han vill.)

Min fru är normalt ganska galet upphetsad om Julen själv, även om detta år som hon är mest bara galen livrädd att någon är på väg att spilla bönorna och förstöra Santa myt för min son. (Under tiden jag är sjukt irriterad av nonstop Jul musik och filmer som spelas i huset.)

Hon vill bevara sin oskuld och se till att hans uppskattning för den magiska Jul—och för "magi" i övrigt—som varar minst i grundskolan. Jag vill ha honom att fortsätta tro på Tomten också, men mest för att jag gillar att ha något som jag kan använda för att slå honom i gott uppförande. Santa ' s naughty listan är både morot och stick!

Naturligtvis, trots våra bästa ansträngningar, ungen är gonna hittar ut snart nog. Och om inte min fru förbjuder honom från att umgås med sin redan skeptisk bästa vän—inte sätta det förflutna henne—hon kommer att göra oss flytta om hon får! Santa kanske inte ens överleva detta Julen. Men, morot och piska åt sidan, det är bra med mig.

Min son har bara så mycket plats i huvudet för skitsnack, och det finns många fler ligger jag hellre skulle han tro på än en som ger en magical mystery mannen kredit för alla gåvor jag köpa och montera!

Här är åtta ligger föräldrar berättar att jag hellre min son tro än Jultomten:

1. Brysselkål smakar som godis.

Vad det tar för att få ungen att äta något grönt (förutom Play-Doh). Jag skulle snarare han att upptäcka sanningen om Santa än att sluta med en tarm som hans!

2. Du kan göra vad du sätter ditt sinne till.

Han kommer att ta reda på sanningen snart nog, men jag tänker inte vara en för att krossa hans drömmar—åtminstone inte förrän hans drömmar innebära skickas till en dyr college större i något med någon framtid i det. Du kan göra vad du sätter ditt sinne, så länge som det handlar om datorer. Dröm stort!

3. Alla hundar som går till himlen.

Det finns ingen riktig anledning för detta, och det låter bara kul!

4. Djurparken är stängd.

I själva verket zoo har rivits, och så har museet, och den lokala lekplatsen, och att andra lekplats och park och toy store, och glass, och så vidare. Ditt rum är verkligen den säkraste platsen i dessa dagar. Går det.

5. Om du inte går till skolan, Mamma och Pappa kommer att åka i fängelse.

Måste ju hålla detta barn i skolan!

6. Förlåt, att ( riktigt irriterande visa att du gillar är inte på Netflix längre.

Vi föräldrar måste bevara vår mentala hälsa av alla nödvändiga medel

7. Öl är äckligt.

Jag kan inte ens hålla en rak ansikte på denna punkt.

8. Mamma och Pappa var bara brottning!

ADVERT

Lägg till din kommentar