Licens att Avla

Du behöver särskilda meriter för att köra bil, ta ut en bok, få ett kreditkort, men det finns inga förutsättningar för att uppfostra ett barn?

Jag inser att hög schoolers, crackheads, hemlösa, och tonåriga pop stjärnor inte bör ha barn. Jag är dock inte tar ställning i moraliska eller politiska frågor, jag ska lämna den (som jag alltid gör) för att Lindsay Lohan.

Som en ganska normal vuxen, med medel för att uppfostra ett barn, som jag visserligen hade ingen aning om vad jag gör med mitt första barn. Jag minns att jag lämnar sjukhuset och tänkte, "Han är min? Jag äger honom? Ni lita på mig att gå ut genom dörren och uppfostra ett barn, eftersom jag gjort den obligatoriska bajs, och jag visade min förmåga att sätta honom i en bilbarnstol?"

Är det inte förbluffande att vardagliga människor som vi är tillåtet att avla utan att först passera ett test eller att få någon typ av licens? Tänk på det, du behöver ett lånekort för att ta ut en fem dollar häftad, eftersom du inte kan lita på att lämna tillbaka den i en period som är tillräckligt lång för att läsa det fyra gånger. Du är också skyldig att passera ett test för att köra bil, sälja ett hus, eller vara en livräddare. Du kan ta en kurs för att lära sig hur man föder barn, men när barnet är ute, du är på din egen.

Det var inte ens ett test på min OB: s pre-graviditet intervju. Alla han frågade var: "vill du ha en försäkring och att du tar folsyra?"

"Självklart skulle jag aldrig tänka på att föra liv till Jorden utan att den rekommenderade 3 gagillion mg folinsyra per dag ... jag är också skjuta heroin, men du inte ber till mig."

Vad händer om jag inte matar honom, bada honom, eller vatten på honom? Jag kunde låta honom simma efter lunch utan att vänta de obligatoriska 30 minuter, eller klä honom i generisk kläder från snabbköpet. Jag kunde släppa honom på första dagen i högstadiet, rulla ner fönstret och skrika, "Mamma älskar henne Gosa Buggle!"

Åtminstone bör det finnas någon form av "Mamma Aptitude" screening. Under din intervju, att de kunde ringa din mamma. Min skulle säga, "Jenny alltid drömt om att vara en mamma och älskade att spela house. Hennes dockor var oftast naken, och hon gillade att klippa sitt hår ner till hårtransplantation kontakt hårbotten. Ibland har hon skulle ta loss sina armar och ben och försöker sätta tillbaka dem i fel uttag, möjligen för att roa sig själv, även om jag fann det ganska störande. Har jag sagt för mycket? Nej, på riktigt, att hon skulle vara underbart. Hennes barn skulle vara så ren, jag minns hur mycket hon tyckte om att bada med nakna Barbies."

Läkarens svar: "Sätta i ett 10-års IUD, ge henne övervakat umgänge med en eremitkräfta, och se till att någon räknas benen."

Inte bara gynekologer främja konceptet "Moderskap" till vem som helst på sig en vigselring, med hänsynslös överge, de uppmuntrar oss att ha mer. Annars känd som återkommande. Den andra min dotter kom, min OB sade: "Så, när ska jag se dig tillbaka i sadeln?"

Bra, en stigbygel skämt. "Ta det lugnt Doc, moderkakan är inte kallt ännu."

Tja, en och en halv månad senare, sprang jag in i min OB igen. Faktiskt, jag hade ett möte, så att det inte var så slumpmässigt som jag gör det låter. Han sade, "Vid 6 veckor är att du är mycket bördig, så nu är det dags för en tur i stallet." Jag gick genast hem för att berätta för min man doktorn sade: "Nu är tiden jag är extremt instabil, så ingen romps för minst 6 veckor."

Vad sägs om en prövotid för att se om du är bra på att detta föräldraskap sak? När du får ett nytt jobb, de utvärderar du var 6 månader. De absolut inte ge dig mer ansvar tills du har bevisat att du kan hantera din aktuella lasten, om du inte jobbar på McDonald ' s.

Hur fungerar min OB vet hur jag ska lösa tvister? När mina barn kämpar under de senaste klubba, som säger att jag inte kommer att stoppa dem alla i garderoben, låsa dörren och säger, "Sista stående blir det"?

Tja, tur för mig att jag har visat sig vara en utmärkt mor (fråga mina barn), oavsett inte vara licensierade och godkända.

Jag kan betrakta det hela icke-licens sak i timmar, men min nakna dotter bara gick av med en klubba tovigt i hennes crew cut, så jag måste ge henne ett bad.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar