Ett Öppet Brev Till Restoration Hardware Baby&Barn

Kära Restoration Hardware:

Som konsument varor företaget, jag har att föreställa sig att du marknadsvärde feedback om dina produkter.

Jag fick nyligen den senaste utgåvan av din baby&barn-katalogen.

Min, den är fantastisk, så chic och luxe. Och väger ungefär lika mycket som den genomsnittliga fullgångna nyfödda, innehållet är säker är omfattande.

Efter att varje super-utmärkt sida som gjorde papper av mina julkort känner oförfalskad sandpapper accent med fläckar av glas, jag har några frågor till dig.

– Först och främst, hur känner du inför dina anställda att dricka på jobbet? Jag frågar eftersom det är klart—när du tittar på dina priser och sedan göra ett syntest tid för att få mitt recept kontrolleras—att din marknadsföring team är förmodligen att slå flaskan. Big time. Kanske med en sida av hallucinogenics.

– Jag är också nyfiken på var exakt du genomför din fokusgrupper. Är det i en hermetiskt tillsluten lyx pod i Beverly Hills? Eller kanske på Stavning Herrgård? Eller om uppsättningen The Real Housewives franchise?

Men visst, jag kan inte titta bort. Det är som att se en bilolycka—gjort av anpassade tuftade silke.

Och så ska jag erkänna, jag har mina ögon på ett par specifika saker som jag skulle vilja diskutera med dig.

Låt oss börja med den här förskolan. Även om jag personligen är klar med denna fas av mitt liv det är klart att du har en egen marknad på jakt efter lite nya idéer.

Restoration Hardware

Detta var en ögonöppnare för mig. All denna tid, jag trodde att min smak var mer av den förnuftiga/vardag/shabby chic (minus chic) olika, men jag ser att jag har varit med utsikt över den "Kungliga Barn, Hälsar att Vilja och Kate" tema. Mycket intressant, faktiskt. Bara några frågor, dock:

– Nu, tycker du att det är märkligt att denna spjälsäng kostar mer än den månatliga hyran på min första lägenhet på Manhattan? Nej? Kanske är det bara jag.

– Om mitt barns personliga butler är borta på semester när min beställning kommer, kommer du hjälpa oss att ställa upp? Eller är concierge extra?

– Varför inte lägga till en klädkollektion till mixen? Vi kan helt enkelt inte har ett informellt klädd tjej som är bosatt i ett sådant utrymme. Skulle ett barn klädd i ett Mål onesie, i själva verket fattade eld vid inresa till ett sådant rum? Man måste undra.

– Det är äkta blykristall på tak lampa, eller hur? Japp, en inom räckhåll för ett litet barn som står upp i spjälsängen. Jag var bara försöker räkna ut djupet av sår ett barn kan stöta på från de där irriterande glas-mot-hud punkteringar.

Vi går vidare till belysning institutionen. Så många val!

Restoration Hardware

Personligen tycker jag att denna linje ska vara en lättnad. Eftersom, först av allt, jag var verkligen orolig för att ha rätt formell belysning system där mina barn kan se vilka olika Guldfisk de äter. Det är också kritisk till kaffe-och parterna har så mycket kristall som överhuvudtaget är möjligt i rummet. Och—bonus!—det fungerar bra med min son svingar ljus sablar i hela huset.

Återigen, bara några uppföljande frågor innan jag går vidare med min beställning:

– Kan jag placera dessa på is tillräckligt länge för att tala med mitt försäkringsbolag om att sätta personligt ansvar täckning på våra husägare politik?

– Hur är barnet på bilden anpassa sig till den tydliga bristen på möbler i hennes rum? Jag menar, hon vet att hennes föräldrar blåste alla sina pengar på armaturer och att det är därför hon har att sitta på en kudde och lagra hennes siden-bundna romaner på golvet? Hon ser ut som hon tar det med fattning, även om de vadderade väggar ge mig en paus. Är hon OK? Eller är hon skriva dagbok om vad som kommer att visa sig vara år av uppdämda förbittring? Kanske bara hålla ett öga på henne. Eftersom jag får en Blommor i Vinden: Orange County vibe här.

Slutligen, tack för att lösa ett stort problem som har varit att trycka på on my mind: Vilka möbler kan jag köpa för att hjälpa mina barn att koppla av?

Restoration Hardware

Ja, nu andas jag en enorm suck av lättnad. Om det inte vore för Vintage Cigarr Läder Soffa, mina barn skulle behöva lida av kränkningar av att sitta på vuxen-storlek möbler att koppla av efter en lång dag av att spela. Var annars skulle de planerar sin globala resor som denna unga herre? Jag menar, jag kan inte bara ha dem sitter på golvet medan du tittar på Disney Junior.

Plus, läder är perfekt—jag kan bara borsta bort mest mat och dryck spill—för att inte tala blanda i något som en herrelös markör kan lämna bakom. Sannerligen, detta är en livräddare. Och, kostar strax under $2,000, och det praktiska i att det verkligen träffar hem. Hur fan har vi kunnat få utan detta?

Du vet vad annat jag har verkligen saknat? Som de flesta mammor med småbarn, jag tycker att time-out-plats i mitt hus blir en hel del körsträcka. Men hur gör jag för att se till att mitt barn är verkligen att få meddelandet?
Med Orbit Spitfire-Ordförande, förstås.

Restoration Hardware

Här, min vandrande barn kommer att vara tvungen att sitta i en fristående pod samtidigt med att planera sin nästa drag. Och han ska veta att jag menar eftersom jag gjorde inte våren för velvet sittplatser alternativ här. Helvete, nr. Han kommer att vara slumming det i bas-nivå stoppade modell som inte kommer med tillvalet inbyggd högtalare. Hur är det för att skicka ett meddelande?

Sista natten, jag var klar bläddrade igenom din katalog. Men jag måste säga att detta varit en utbildning—inte bara i inredningen men i hem kapital lån också. Jag kan bara hoppas att du kommer att börja utfärda säsongens utgåvor så att jag har ny inredning ambitioner på mina fingertoppar på ett löpande under hela året.

Slutligen, låt mig gratulera. Din senaste raden lyckas göra Pottery Barn Kids se rimliga och kloka, med fynd prissättning. Det är ingen liten bedrift.

Tack i förväg för att hantera min oro. Om du börja tillverka barnvagnar som säkert kommer att överträffa mina 2010 bilen, sätta mig på din mailing lista direkt.

Jag måste vara den första att veta.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar