Ett Öppet Brev Till Min Boob Hår

Kära Boob Hår,

Jag minns när det bara var en av er. Jag såg dig från hörnet av mitt öga och antog att du var en vandrande ögonfrans borstas bort. Oavsett hur hårt jag slog, du stannade rotad som svärdet i stenen, att förneka mina rätten till seger. Det var med en lika blandning av skräck och förtjusning (titta på vad jag har vuxit, alla på min egen!) som jag plockade du.

Det var år sedan.

Jag har plockats du många gånger sedan dess, oftast i början av en relation. Sedan dess, din vräkning har varit reserverade för speciella tillfällen som en beach semester, en varm dag, eller mitt bröllop natt. Alltför ofta glömmer jag att du fanns förrän min man fryser mitten av boob-ta tag i att luta sig in för en närmare titt. Det gör förspel mycket besvärligt när du plötsligt panik över om du kom ihåg att de-hår ditt vänstra bröst. "Lämna min behå på", säger du. "Bara att dra rätt boob ut för nu. Lämna de andra boob där du hittade det."

Jag har försökt att rymma din existens genom att gå topless endast i skydd av mörkret. Oundvikligen kommer det att finnas en liten flisa av månskenet som smyger sig in genom fönstret och lyser över dig, lyser du som en radio antenn som blänkte från toppen av en kulle.

Vi har haft så många goda tider.

För att vara ärlig, jag är inte säker på att jag fullt förstå syftet med din existens. Kanske det finns en oupptäckt evolutionär fördel att ha ett halvt dussin tum långa hår som skjuter ut från min aureolas. Kanske din sanna fördel inte blir känd förrän jag befinner mig i ett post-apokalyptiskt scenario. Sedan igen, kanske det är en rite of passage – ju längre jag stannar lever, furrier mina bröst bli.

Jag insåg inte hur långlivade skulle du varit tills jag bytte ett badrum ljus som skulle varit utbränd för två år. Jag slets mellan att höja terror uppmärksam och kärleksfull stolt när jag såg dig – "Oh my, hur du har vuxit!" Här var jag, lever livet utan att bry sig, helt okunnig om franchising du skulle varit med och startat upp över min dam klumpar.

Jag måste beundra din framgång, dock. Du går under jorden, bara länge nog för mig att glömma att du finns och sedan BAM! Du är nästan tillräckligt länge för att fläta. En flicka har att erkänna när hon har blivit besegrad.

Vissa kvinnor hävdar att du inte existerar. De kallar dig en myt – "nej, inte mig," säger de, "jag har aldrig haft någon." Men jag vet att du är riktig. Jag har sett dig med egna ögon och kände dig med min pincett-svingar fingrar och jag aldrig kommer att glömma. Om något, jag önskar att jag kunde vara mer som du – målmedveten, envis, och motiverade.

I slutet av dagen, jag antar att jag kan inte klandra dig för din uthållighet. Mina bröst är ganska jävla fantastiskt.

Med nyfunnen respekt,

Flickan Med Pincett

ADVERT

Lägg till din kommentar