Vad Jag Vill Säga Till Min Molester

Med alla #MeToo berättelser i nyheterna på sistone, det blir svårare och svårare att hålla tyst om min egen #MeToo stunder. Det är inte längre en anledning att komma på skam eller generad av dessa saker, men mer så det är ett empowerment i varje persons berättelse. Så i det avseendet skulle jag vilja berätta om mina erfarenheter och mina tankar och ställa några frågor längs vägen. Jag har haft den här idén i mitt huvud att jag var på väg att köra in dig i butiken en dag och orsaka en scen och säga dessa saker till dig personligen, men det verkar som om du har flyttat bort och, decennier senare, är jag klar och väntar på att säga dessa saker.

När jag gick i grundskolan jag visste att du som äldre bror till en av mina vänner. Du var en tonåring på den tiden när jag fortfarande var i samma siffror. Hon skulle alltid ha dessa utarbeta födelsedagskalas och jag var över till huset ganska ofta. En av hennes födelsedagskalas var en sleepover. Efter att ha ätit och spelar Bloody Mary i källaren och skrämmer varandra, vi tjejer och kallade det en kväll och kraschade på att dra ut soffan.

Jag har alltid varit en sund sleeper och det krävs mycket för att väcka mig. Tidigt nästa morgon kom och väckte mig i vardagsrummet, medan alla andra låg och sov. Du berättade för mig att komma med dig eftersom du planerar en speciell överraskning för din syster som födelsedagspresent. Du tog mig in i det bakre rummet och berättade att vi var på väg att iscensätta en födelsedag spela och att det var en stor hemlighet, vilket är anledningen till att vi var viskar och gömmer sig och blir klar före alla andra var vakna. Du sa till mig att ta alla mina kläder eftersom du var tvungen att mäta mig för en kostym.

Jag minns att jag var klädd i min Princess Jasmine pyjamas som jag hade fått i Julklapp ett par månader innan. Filmen hade nyligen kommit ut och var populär och pyjamas var tänkt att se ut som Prinsessan Jasmine kricka outfit. Så jag tog bort dem och sätta dem på golvet, och du tog en av dessa kläder måttband och "mätt" på mig.

Det kunde ha varit mycket värre, men låt oss bara säga att alla sömmerska eller skräddare som hade gjort vad du skulle vara ute i verksamheten och gör tid i fängelse någon gång. Det tog inte lång tid. Du rörde vid mig och knöt band runt mig på ett sätt jag inte förstod på den tiden. När du var klar, du berättade för mig att klä på mig och gå tillbaka för att sova på soffan för att du hade "saker att göra".

Jag var förvirrad eftersom vi inte hade övat några rader eller något. Du ser, jag gillade verkligen spelar och även haft en ledande roll under min 1 st klass 3 rd skolan spelar. Då trodde jag att du var redo för att spela för senare. Nu inser jag att du var mest sannolikt att gnugga ut bakom den stängda dörren.

Jag gick tillbaka för att dra ut soffan och som vaken och stirrade i taket väntar för andra att vakna upp. När de gjorde, dagen fortsatte som om ingenting hade hänt och vi är beredda att ha mina föräldrar hämta mig upp och gå hem. Jag kommer ihåg att berätta för de andra att jag inte kunde lämna ännu, eftersom du och jag var tvungen att göra vår speciell överraskning spela för min vän/din syster. Jag vidhöll och ingen visste vad jag pratade om, inklusive dig helt plötsligt.

Du ser, det tog mig år att bearbeta vad som hade hänt. Jag trodde inte att skrika ut: "Vänta! Han tog mig i det bakre rummet och ofredade mig!" Jag bara frågade när jag skulle få vara med i spelet.

Jag gick hem. Jag har aldrig berättat för någon. Jag tänkte, kanske jag hade fel om vad som hände? Du sa att det var en hemlighet, trots allt. Kanske skulle vi spela nästa gång jag kom över? Jag blockerade incident ut. Din syster och jag gled ifrån varandra som vänner och jag slutade komma förbi och jag minns inte riktigt ser du mycket efter det iaf.

Det var inte förrän år senare jag faktiskt titta på ett avsnitt av Vänner att min förnekelse slutade och allt klickade på plats. Har du titta Vänner ? Du får veta episod som jag talar om. Det är den där Joey går att få en kostym och han synpunkter på hur skräddarsy gjorde några cuppage på ett olämpligt område och alla freaks där. Medan alla skrattar åt det ögonblicket på TV, det var som minnen kom översvämningar tillbaka. Allt.

Jag menar, det hade alltid funnits i bakhuvudet och jag inte hade verkligen glömt. Jag hade bara blockerade ut det, men varför tänka på sådana saker? Vid den tidpunkten hade jag velat börja att berätta för någon. Men det hade varit så länge. Gjorde det även fråga något mer? Skulle du få problem? Vi båda var minderåriga då vi båda var vuxna på den punkten. Jag kan fortfarande inte säga något.

I själva verket har jag aldrig berättat för en själ tills jag sa till min man en natt i en tårfyllda bekännelse av allt som någonsin hade gått fel i mitt liv. Åh, och du var inte ensam. Du var endast en av de fem män som skulle förgripa sig på mig under min barndom. Så min man fick höra om dem alla. Jag är ganska säker på att han fortfarande inte vet hur man ska behandla alla som information.

Nu när jag har berättat den information jag har frågor och påståenden för dig.

1. Varför mig? Jag var inte den enda lilla flickan på födelsedagsfest. Varför valde du mig? Gjorde jag verkar vara mer utsatta än andra? Hade du redan antastad din syster innan mig? Jag har aldrig bett henne eftersom om du hade, varför ta upp de dåliga minnen för henne? Finns det andra? Var jag bara en engångsföreteelse eller är det en sträng av andra barn? Jag ser att du har egna barn nu; tycker du att förgripa sig på dem?

2. Minns du vad du gjorde? Eller göra molesters blockera ut saker också? Är det en sak? Blockering av dina offer? Eller är de bra minnen för dig?

3. Jag har mina egna barn nu och du har gjort mig livrädd för dem. Jag kommer inte lämna dem med barnvakter. Även manliga familjemedlemmar freak mig i samma rum som dem om jag inte är med dem, och inte ens då, jag kan fortfarande bli nervös. Om samma sak skulle hända med dem, jag tror att jag skulle flyga in en rage och stycka den som rört vid dem.

4. Du förstört en av mina favorit barndom filmer för mig. Jag brukade älska Aladdin . Jag älskar fortfarande den filmen. Men varenda gång jag tittar på det, jag får flashbacks av att vara naken framför dig med min Princess Jasmine pyjamas i en hög på golvet. Jag vill verkligen dela Aladdin med mina egna barn eftersom det är en klassisk Disney film, men jag knyter mina tänder och se bort en hel del medan vi tittar på det.

5. Jag är gift nu. Jag hade en blomma flicka klänning gjord speciellt för min dotter att matcha min brudklänning. Hon var tre på den tiden. Jag skulle inte låta någon annan ta henne måtten för klänningen. Jag insisterade på att göra det själv. Jag visste att de var proffs, men ingen kommer i närheten av min dotter med en sömmerska band, så hjälp mig. Allt jag behövde göra var att mäta hennes midja, byst och höjd. Men den blinkar minne skulle inte gå bort. Hur du drog ditt måttband genom min puberteten slidan. Jag tog avstånd så fort jag kunde och skrev ner dem och sedan jag bara satt och grät och grät för vem vet hur länge. Du förstört vad som borde ha varit en speciell mor-dotter stund för mig för att du var en sicko.

6. Jag hatar dig. Vissa människor förlåta deras molesters eller tycka synd om dem. Inte mig. I. Hatar. Du. Du har tagit en del av mitt liv borta att jag aldrig kommer få tillbaka. Jag har flashbacks av minnen som jag inte vill ha. Du lägger dem i mitt huvud. Jag kan bara hoppas att ditt liv kommer att bli förstört på något sätt som skulle vara lika för vad du gjorde mot mig.

Jag tror att det är dags för mig att börja tala om några av mina #MeToo berättelser. Andra förtjänar att veta om du och andra som du vill. De behöver veta att de kan gå vidare med sina liv och gå vidare och göra bra saker också, trots vad som har hänt dem. Jag har inte journaler eller DNA-prover eller vittnen eller andra bevis som skulle hålla i en domstol och att innebära fängelse tid för dig, men jag har en röst. En röst som andra lyssnar på och åtminstone förstå. Så detta är för mig att göra min röst hörd, och jag hoppas att du och så många andra har hört talas om det . Det spelar ingen roll om det är direkt efter månader eller år eller ens årtionden efter dessa berättelser måste berättas och människor som du behöver för att kallas ut för saker som du har gjort.

ADVERT

Lägg till din kommentar