Ett Brev Från Mamma Till Bakterier Inuti Mitt Barn

Presenteras av Culturelle Barn och Culturelle Barn Regelbundenhet som har ersättning författaren till denna historia.

Kära Bakterier,

Det är Nadia och Olivers mamma här och vi behöver prata. När barnen var född, jag tillbringade timmar kokning, tvättning och desinficering du från vilken yta som helst, de rörde. Inget illa till er små buntar av smuts, men jag har hört alldeles för många skrämmande historier för att ta chansen.

När vi började potträna (och eftersom jag har inget liv), jag tillbringade en galen mängd tid på att analysera mina barn' mag-funktioner. Jag var alltid på ett uppdrag för att veta: Gjorde hon gå? Vilken färg var det? Gjorde han torka? Jag är inte en snyggt freak, men jag försökte så hårt för att hålla barnen friska. Även så, att det fortfarande fanns tillfällen när deras små magar fick kastas bort.

Det var då jag insåg att jag hade allt bakåt. Istället för packning antibakteriella rengöringsmedel i varje ficka jag äger, jag borde verkligen vara fokuserade på hur man kan få fler av er bra kille bakterier till mina barn och hur håller du det. Jag antar att det gör mig till en pro biotiska pro crastinator.

Varför fick ingen av de oönskade föräldraskap råd fick jag nämna att alla handdesinfektion i världen kommer aldrig att göra det till mina barn " gut — där 70% av immunförsvaret liv? Någon måste verkligen skriva en bok som heter baby Vad du kan Förvänta När Du Väntar Tillfällig Diarré . Eller ännu bättre, Vad som väntar När Skolan-Bussen Utanför och Ditt Barn Är Fortfarande på Toalett .

Så detta är en shout-out till dig Lactobacillus GG för att hjälpa mig steg upp min probiotiska spel. Du är den som hjälper till att hålla mina barn friska och vanliga inifrån och ut.* Du bokstavligen är en superhjälte, för att kunna överleva magen syror och ändå stanna kvar för att hjälpa till att hålla en Zen balans ned det.* (Om ni delar min kärlek till intestinal roliga fakta, "GG" står för Gorbach och Goldin — två snubbar som upptäckte dig.)

Jag ska erkänna, jag trodde yoghurt ensam var att göra jobbet för att ta in hälsosamma bakterier, men igen, laget GG, ni kommer ut en steg framåt. Eftersom mina barn kommer att bara äta yoghurt som smakar som godis, socker innehållet i det kan ha alla men dödade alla bra bakterier från get-go. Någon av er celler turen att fortfarande vara vid liv efter att ha suttit på en butik hylla kan inte ens göra det tidigare magen, som bara några rockstjärnor som Lactobacillus GG kan göra.*

Så från och med nu kan jag rulla med Culturelle Barn Regelbundenhet och Probiotiska Paket och Chewables som är full av Lactobacillus GG. Culturelle Paket och Chewables hjälpa till att hålla mitt barn " rötning i schack, och Regelbundenhet är min go-to för när jag behöver dem för att "gå" om du vet vad jag menar.* Culturelle Barn Regelbundenhet även innehåller fibrer från plommon, cikoriarot, och kiwi — vilket gör den mild, trygg och drogfri.

Tack för att du GG, nu är jag ett proffs på att balansera mina barn' bakteriell mojo. Jag har också slutat att fråga vilken färg det är, så jag skulle säga att det är framsteg.

Kärlek,

Oliver & nadias Mamma

xox

Tog till dig av Culturelle Barn, #1 barnläkare rekommenderas probiotiska varumärke.

FDA Varning:

Culturelle och Skonsam-Go™ används under licens av jag-Health, Inc.

†Baserat på ett 2016 undersökning bland barnläkare rekommenderar en probiotisk varumärke.

ADVERT

Lägg till din kommentar