Ett Öppet Brev Till Min (Väldigt Rörigt) Teenage Son

Min käraste pojke,

Du kommer att vara 15 snart, och jag förstår att du antagligen har en massa frågor om livet. Du kan fråga mig vad som helst, och jag lovar att alltid svara sanningsenligt. Jag lovar att du kommer alltid ha mitt hjärta. Jag lovar att jag alltid kommer vara där för dig.

Ibland tror jag att jag underskattar er, mina modiga barn. Så tänkte jag när jag gick in i ditt rum i eftermiddag att plocka upp lite skräp att detta Mål väska skulle vara tillräckligt för att samla alla dina tomma vattenflaskor.

Solsken Joe

Jag var djupt fel.

Din förmåga att konsumera vatten, och sedan spara den flaskor, trotsar alla förväntningar som jag kan tänkas ha för även de mest ivriga hoarder. Jag undrar ofta om du har för avsikt att bygga en flotte och segla ner coloradofloden till en annan familj för att smaka deras vatten på flaska.

Jag är också alltid imponerad av din förmåga att sätta saker bredvid saker istället för att i dessa saker.

Du ser, jag har köpt alla dessa saker så att du lätt kan hitta den objekt du behov av på ett ögonblick — såsom i tidig morgon när du rusar iväg till skolan. Hur många gånger har du krävde en viss serietidning T-shirt? Eller kunde inte hitta en matchande strumpan? För många för att räkna, det försäkrar jag dig.

Solsken Joe

Men här är vi hitta högar av kläder inte där de borde vara . Åh, min käraste. Detta är varför vissa djur äter upp sina ungar. Men jag antar att du är mest vatten på flaska och skulle ge ingen näring för mig.

Solsken Joe

Jag är förvirrad också. Jag kommer tydligt ihåg att jag har en regel i mitt hus om inte dricka kladdiga och söta drycker i vårt sovrum. Du vet, på grund av myror och sådant? Ja, det är som regel. Men kanske var du sparar dessa för att återanvända den vid ett senare tillfälle. För vad jag inte kan begripa. Gör du häller vatten på flaska till andra enheter? Jag är med förlust.

Vi ska nog spendera en helg att få bli av med lite av din barndom objekt. Ja, jag har svårt att tro att min "baby" har en hårig bringa. Men du har länge vuxit ur detta dagis konstnär piedestal och den lilla gitarr som lagras bakom det.

Solsken Joe

Tack, ändå, för att hålla lite anime ritning jag gjort för dig. Jag är rörd.

Du är min ögonsten. Jag älskar dig. Även om du i slutändan att vara död på mig, jag skulle se det som en ära. Jag älskar att vara din mamma.

Men någon gång, jag kommer att byta ut din jävla madrass med alla dessa tomma vattenflaskor. Också, SLUTA ANVÄNDA DEN FINA HANDDUKAR.

Med kärlek,

Morsan

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar