Lektioner i Kärlek, Äktenskap och Underkläder

På middag nyligen, min vän Lily spears en räka från hennes sallad och säger sorgset, "Min man är arg på mig."

Mitt huvud knäpper upp från min pastarätt, min panna fårad. "Varför?"

(Jag kan inte tänka mig någon att vara arg på Lily. Hon är en av de sötaste, mest generösa människor jag vet. Hon hade bokstavligen ge dig skjortan av henne.)

Hon suckar, snurrande räkor på sin gaffel. "Tja, jag var på Target andra dagen, få en massa saker för barnen som strumpor och underkläder. Och jag antar att jag var distraherad och i en hast, 'cuz jag av misstag kastade i ett pack underkläder för min dotter som visade sig vara färgade underkläder kalsonger för tonåring pojkar."

Jag rynkade frågande, undrande varför det skulle störa hennes make. Jag skotta lite pasta i och använda min andra hand för att visa att hon skulle fortsätta sin berättelse.

"Så frågar jag min man om han vill ha dem, men han säger att de är för små", säger hon.

(Hmm, var han förolämpade hon underförstått är den "lilla" underkläder kan passa hans "nedre regionerna?")

"Så", fortsätter hon. "Jag bara slängt dem i ryggen av bilens bagageutrymme och tänkte att jag skulle lämna tillbaka dem till Målet vid en viss tidpunkt. Men sedan flera månader gick och jag kunde inte hitta kvittot, så jag visste att Målet skulle inte ta tillbaka dem."

(Varit där, gjort det, syster. MÅNGA gånger.)

"Men han är inte upprörd över att kosta?" Jag ber, smuttar på min soda.

"Nej," säger hon. "Han är arg för att...ja...jag tog bilen på service och när jag plockade upp det, märkte jag att förpackningen var fortfarande i bilens bagageutrymme. Och eftersom våra mekaniker är lite för tunn, jag frågade honom om han ville ha dem."

Jag nästan spotta-ta min soda över bordet.

"VAD!?"

Hon fräser defensivt, "Tja, det finns ingen mening med att slösa bort helt bra i korthet. Och vi har haft det här mekaniker för år, så varför inte ge dem till honom? Han verkade riktigt glad över att få ta emot dem."

Jag dör i skratt.

"Låt mig få detta raka – du fick din bil på service och du har betalat din mekaniker i UNDERKLÄDER?!"

"Nej, nej", säger hon. "Jag betalade honom cash för arbete! I korthet var bara... extra ."

"Åh, så du bara TIPPADE din mekaniker med underkläder?" Jag retas med henne. "Ja, det är mycket bättre."

"Nu är du lät som min man", säger hon.

"Omigod, så att du SA detta för att din man och det är varför är han upprörd? Tja, inte undra på! "

"Men varför?", frågar hon. "What' s the big deal?"

"Tja, först av allt, Lilja, du är vacker." (Detta är sant. Hon är vacker på ett naturligt, inget krångel-inget kladd typ av vägen. När vi går ut, män vänder sig för att stirra på henne. Naturligtvis måste jag genast prova att hoppa in i deras siktlinje, men nej – de är definitivt stirrar på hennes. )

Hon rullar hennes ögon för att hon inte gillar att höra hur vacker hon är.

Jag utstuderat, "Lily, du är tänker " åh, här är något jag inte kan återvända till Målet, kanske du skulle vilja det." Men din man är orolig för att din mekaniker tänker, " detta hot chick gav mig bara några underkläder – är hon kommer på till mig?'"

"Nej!" hon protester.

"Tja, det vet jag. Och du vet att. Men din mekaniker vet det? Och, viktigast av allt, har din mekaniker frun vet det? Vad kommer att hända när han är sporting nya undies och hon frågar om han fått dem – och, säger han, " Åh, en av mina lady kunder gav dem till mig, hon är så niiiiiice.'"

Lily flämtar: "Åh nej!"

"Oh ja! "Jag säger. "De är förmodligen slåss om dina underkläder JUST NU! De kan vara ansökan om SKILSMÄSSA som vi TALAR! Uppvisar En kommer att vara DITT Mål underkläder kalsonger!"

Hon kollapsar i skratt, lika skräckslagen och roade.

Japp, det är min vän Lily – så generös, att hon skulle ge dig skjortan av rygg – och tydligen underkläder av hennes röv!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar