Viral Inlägg Påminner Oss Dåliga Stunder inte Göra Oss Dåliga Föräldrar

Här går ut till alla mammor försöker att inte förlora sin sk*t

Nyckeln till att överleva moderskap är att veta och att tro att vi är inte ensamma. Att vi inte är de enda som har dagar att slå vinden ur seglen och lämna oss känslan besegrade, generad, orolig eller deprimerad. Vi behöver veta att bakom varje perfekt filtrerat Instagram familj foto är bristfälliga människor som går igenom samma bergochdalbanor vi rider.

Ingen blir detta bättre än Laura Mazza, mamma till två bakom den populära bloggen Mum on the Run .

Mazza nyligen delade med sig av sina personliga erfarenheter när det gäller att överleva moderskap. Stunder som vi alla kan relatera till att få oss att nicka med och säga, "har varit där."

"Jag har varit mamma som är kort minskade vid utcheckning, och fick pinsamt sätta shopping tillbaka med en linje som är full av folk. "Men jag överlevde det.

"Jag har varit mamma som är barn drivit ett annat barn där alla ögon var på mig som om jag var en vidrig människa "Men jag överlevde det.

"Jag har varit mamma som har satt sig i sin bil för att äta skräp för att skydda mina känslor "Men jag överlevde.

"Jag har varit mamma sitter vid läkarna väntar på antidepressiva, redo att berätta för läkaren att jag hade misslyckats på grund av att jag trodde att jag hade Och jag överlevde det."

Bild via Laura Mazza

Ser, alla omständigheter i livet och i föräldraskapet är olika. Vissa dagar producera oändligt glada bilder för minnet bank. Andra dagar lämnar vi håller oss i tårar på McDonald ' s drive-thru linjen eftersom vi är lättad över att ha 5 minuter enbart för att äta en måltid, men skavande ner snabbmat i våra bilar som en "treat" är inte precis perfekt.

Mazza blir det.

"Och jag är inte en super hjälte, jag är inte alltid segt men i de mörkaste dagarna, jag vet, jag vet bara att jag kan överleva. Eftersom jag inte sluta, jag kommer inte att sluta. Eftersom att sluta betyder stopp, och jag kan inte sluta. Jag kommer inte.

"Och det fanns dagar då jag ville kasta in handduken, dagar jag hade ingenting kvar som person att ge.

"Dagar jag dömde mig själv mot de perfekta mödrar som hade sin skit tillsammans, de på Facebook eller modellen av barn på instagram, som vill vara som dem. För att vara perfekta som dem."

Trycket att vara "perfekt" — eller åtminstone känna som att du försöker vara — är intensivt för mammor överallt. Sociala medier, som vi alla vet alltför väl bara förvärrar det. Vi kan inte vara super heroes, men vi försöker vårt bästa. Att döma varandra får oss ingenstans.

Bild via Laura Mazza

Mazza berättar Skrämmande Mamma att hon alltid kämpat depression och ångest men som många mammor — med barn intensifieras dem för henne.

"Den dagen jag skrev inlägget var den dagen jag lägga alltför många saker i min kundvagn och mitt kort har minskat och jag var tvungen att sätta saker tillbaka, men jag överlevde. Jag är fortfarande här, vi lever, vi är trötta vi är okej," sa hon till oss.

Hon fortsätter: "jag tror att gemenskapen på min sida är vackra, vi är alla går igenom samma saker och skäms för att prata om det så jag tycker att det är skönt när någon gör. Jag vill att de ska veta att allt de har nu är en verkliga livet perfekt, eftersom det verkliga livet brister är perfekt."

Det kommer alltid att finnas dagar då vi känner att skit moms. Där vi låter vårt humör och vår frustration få det bästa av oss i värmen av en skit nu. Där vi är säkra på att våra barn måste ogillar oss, eftersom vi känner att vi har misslyckats.

Men, Mazza skriver, dessa stunder inte definiera oss.

"Visst, det finns dåliga stunder", säger hon i sitt Facebook inlägg. "Det kommer alltid vara dåligt, skit stunder, men de är just det. Ögonblicken....men dåliga stunder är inte dåliga mödrar."

ADVERT

Lägg till din kommentar