Det finns En Skillnad Mellan Objektifierande av Kvinnor Och få Dem Att Känna sig Jävligt Sexig

Lane Bryant lanserade #ImNoAngel kampanj den här veckan, med en tydlig hugga på Victoria ' s Secret recept för sexy — stick tunn men ändå lyckas ha bröst. Syftet är att visa att kvinnor i alla former och storlekar är sexiga.

Reaktionerna på kampanjen har varit överväldigande positiva, men det finns fortfarande många där ute som hävdar att dessa kvinnor är att "objektifieras." Titta, jag är en professionell feministiska glädjedödare, och jag älskar fortfarande dessa bilder. Här är varför:

Lane Bryant är ett varumärke för kvinnor som inte passar in i den mycket begränsande storlekar alla populära butikskedjor ge. Som någon som är en storlek 12-14 och fortfarande "passar" i den större änden av det spektrum av storlekar som tillhandahålls, kan jag intyga att det faktum att det är omöjligt för att hitta dessa storlekar i butik. Eftersom de är alltid slut i lager, eftersom igen, har den genomsnittliga kvinnan i Amerika är en storlek 14. Men vi är fortfarande känner att vi behöver särskilda butiker för att passa in i saker. Som om vi inte normen.

Gå in i en butik som Lane Bryant, som erbjuder fashion-forward kläder för kvinnor med storlekar, till en början på att de flesta-gemensamma 14. De har gjort kvinnor känna sig sexig för år för att faktiskt producera kläder som de kan passar till . Jag tittar på den här bilden och jag tror, "Att behå ser bra ut på henne. Jag slår vad om att det skulle se bra ut på mig också." Jag vill ge henne en high-five. Jag tittar på en Victoria ' s Secret katalog och tänker, "behå Som ser bra ut på henne, men när jag prova på och komma ihåg hur hon såg ut i det, jag kanske måste gå och gråta i ett hörn för några minuter."

För några månader sedan Sports Illustrated var full i Internet beröm för att äntligen låta en "plus-size" kvinna att posera på sina sidor. Här är vad hon såg ut som:

Allvarligt, Internet agerat som SI hade hittat ett botemedel för cancer, för att helt enkelt denna underbara kvinna för att vara med på deras sidor. Denna kvinna är inte plus-size, i världen. Bara sluta. Jag skulle också vilja påpeka att Sports Illustrated swimsuit issue skapas för män . Kan vi alla komma överens om det? Det är inte en köpguide för kvinnor, det är ögongodis för 77% av deras abonnenter som är manliga.

Lane Bryant bild har skapats för kvinnor. För mig säger, "Ja, din kropp har förändrats eller aldrig passar formen till att börja med – men vem bryr sig . Du ser fantastisk ut." Detta är ett budskap som alla behöver höra. Efter födseln av mina två barn, det finns tillfällen när jag känner att jag är omgiven av en kropp jag inte känner igen längre. Den här bilden säger mig att köpa kläder som passar mig och koppla av. Halleluja.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar