Damer! Låt oss Sluta Ålder-Bashing Oss I Omklädningsrum på Nätet

Tack vare dessa gudinnan granskare, jag behöver inte ens oroa dig för dimensionering. Eller tyg. Eller undrar om färgen kommer att vara som en levande person som det visas på min skärm. Och för att jag är tacksam för. Tyvärr, vad dessa anonyma inlägg visar också på hur riktiga kvinnor tycker om åldrande, samt deras kamp med kroppen bild. Dra gardinen tillbaka på den virtuella omklädningsrum, och att sanningen? Inte vacker.

Beviset? I recensioner själva. Att ställa ut En (drog, som alla recensioner här, från webbplatser av tre välkända nationella återförsäljare):

1. Juni 26, 2015 med TooLongArms, Columbus, Ohio, Ålder: 45-54, Kön: Hona

Jag skulle rekommendera den här om du är i något flouncy.

Passform: Sann-till-Storlek

När jag var yngre, det skulle ha passat bra men nu har jag ett par bulor här och där och klänning, medan en bra idé med fantastiskt material, fick mig att känna mig lite pumpa-esque. Den är fodrad och en riktigt bra kvalitet klänning. Jag tror att det fortfarande skulle vara smickrande på någon med en ljus och glad personlighet som skulle kunna arbeta klänningen, bra utseende komma ner till attityd och denna klänning har en glad känsla till det. Tror inte det passar mig i detta skede i spelet. Jag älskar material, beklädnad och sommar känslan av klänning.

Har någon annan vill ge denna kvinna en stor stor kram? Lyssna, jag får det. Passformen var inte bra. Varit där. Har gjort det. Det är faktiskt inte den beskrivning av klänning som gör mig utomordentligt sorgligt, men vad författaren egentligen säger om hur hon känner sig om sig själv och sin kropp. Den sanningen? Ingen klänning bör göra att du längtar efter din yngre jaget eller det organ som gick med det. Eftersom a) du kan inte gå tillbaka, och b) det var nog inte så bra som du minns.

Hälsosamt? På något sätt. Men tyvärr, detta är långt ifrån en isolerad händelse:

2. 19 maj 2015, genom Bobbie444 SoCal, Ålder: Över 65, Kön: Hona

För ung

Passform: Passar Små

Inte vad jag förväntade mig. Jag är alldeles för gammal (nästan 70!) för denna stil. Söt klänning, men för tung, för hård, för kort, för barnsligt. För dåligt.

3. Här är en annan:

Jag köpte denna topp och bikini underdel för att ta med mig på en senare resa till St. Kitts. Jag är alldeles för gammal för att vara en Bond-tjej men jag älskar färg (och så gjorde min man) ändå. Jag använde storlekstabell och beställde en x-small i både bitar och båda passar perfekt (5"4, 103 kg.). Guld är sååå kul! Rekommenderar starkt.

4. Och ytterligare en:

Denna lilla klänning har en så enkel men ändå effektiv design! Det är smickrande på alla former. Tyget är solid grund av foder men inte stel eller formella. Min enda önskan var att det skulle ha varit kanske 1 till 2 inches längre för "något som förfaller publiken." Jag bär Capri leggings för att få en sofistikerad och ändå blygsamma utseende. Jag gillar!

Lyssna, jag får kläder är en mycket individuell köp. Men snälla, för Guds kärlek, lämna din kronologiska ålder, och alla de osanna antaganden som dikteras av det numret, outta omklädningsrum. Låt gå för alla de regler som kultur har gett i uppdrag till dig om mode, och mer direkt om livet. De som förbjuder vit efter Labor Day, kortkorta kjolar efter 35 och tvådelade baddräkter efter 21. Din ålder har ingen plats här. Eller var som helst egentligen. Det handlar om vad som gör att du mår bra, inga ursäkter behövs.

Här är grejen: jag har varit där. Vid 30, när en icke namngiven medlem av min familj gav min bikini-klädda kroppen stink-eye (medan mina barn systerdotter sa glatt, "jag gillar din boobie sak. Det är blått.") Vid 42, satt jag i en frisörsalong stol undrar om det var äntligen dags att trimma ner till en "vettig bob" innan min stylist utbrast spontant: "jag gillar det länge!" Och den sanningen? Så gjorde jag! På nästan 44, jag försökte att avgöra om denna bikini spelet var slut (vad är det med oss och baddräkter ändå?) innan han insåg att en Whole Foods kost i kombination med 60 (smärtsamma) dagar Brazil Butt Lift kommer att ta dig till fysiska platser som 20-årsåldern kunde aldrig.

Jag får det, mina damer. Ibland är saker bara inte passar. De rynka. De drar. De gape. De är för korta, för långa, eller färgtonen inte smickra din hy. Men kan vi inte komma ihåg det här har ingenting att göra med din egen kropp, utan hänsyn till din ålder.

Så, nästa gång du är snäll nog att ta några dyrbara minuter för att skriva en recension, så en tjej som mig inte har att gå till affären, läs vidare i denna checklista: att Hålla det målet. Hålla den kritiska kommentarer till kläder själv. Och viktigast av allt, fokus på om klänningen smickrar du inte tvärtom.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar