Hur Du Vet Att Din Mamma Truppen Har Din Rygg

Ditt sanna mom vänner är den verkliga affären. De finns de som skrattar åt de mest vardagliga baby berättelser, lyssna till dig klaga utan dom, och hjälpa dig att överleva allt från småbarn till tonåringar. Utan min mamma trupp, skulle jag vara en hot mess.

Jag har varit mer tacksam än någonsin för min mamma vänner medan du tittar på Amerikansk Hemmafru. Detta är en av de första som visar att det är riktigt spikade mom trupp. Det visar höjdpunkter Katie (huvudpersonen) och hennes vänner Angela och Doris navigera dynamik som bor i Westport, Connecticut. Din mamma vänner bör ha ryggen, och detta visar naglar mom truppen (även om min mamma knoppar och jag släppa en hel del mer f-bomber, men det är nät-tv).

De Älskar Dig Även Om Ditt Liv Är Mycket Annorlunda

Framgång och lycka inte ser lika för alla, och min mamma kompisar och jag har oftast inte ser ut som att vi har mycket gemensamt. På visa, Katie ' s vänner har olika bakgrunder och erfarenheter i livet, och perfekt fångar sätt att vara mamma är helt universella. Som min trupp, visa fångar hur även när mammor är olika, de ta itu med att vara "mamma" på samma sätt.

De Påminner Dig om Din Skönhet Och Unika När Du Behöver Det som Mest

När du har hoppat ur ett barn eller två, din kropp förändras och din självkänsla kan ta stryk. Lyckligtvis, vår mamma vänner påminna oss om att vi är fortfarande underbara. När Katie har lite av en egen bild krisen, säger hon, "Som bestämde sig för moms i tre måste ha röv för en nitton år gammal?" Hennes vän Angela sätter henne rakt säger genom att påminna henne om hur vacker hon är.

De Tar Hand Om Dina Barn Som Sina Egna

Jag är super lucky—en av min mammas vänner är mamma till mina barns bästa vän. Det finns gott om playdates och bal mellan oss, och jag älskar att inte behöva oroa sig om de regler och förordningar förändras mellan husen—med den extra fördelen av att ibland behöva MER regler än vad jag gör. Inget slår att kunna säga, "Hej, du kunde ha det värre." En av de roligaste ögonblicken på showen kommer när Katie lämnar sina barn med hennes vän Doris, en mycket striktare mom. Efter den dagen, barnen visste hur bra de hade det!

De Älskar Dig Villkorslöst, Även När Du är Dum

Jag kan inte berätta hur många gånger jag har ringt min bästa vän till tik om min familj—och jag kan inte säga hur många gånger jag har insett mitt i en utläggning om att jag var en idiot. Men min vän som bara lyssnar och sympatisk utan att döma mig—och då skrattar när jag inser att jag är ett dolt. Det är ett ögonblick på att visa var Katie undrar om hennes man är något, men hennes vänner hjälpa till att påminna henne om att hennes man är en "boy scout" och att han inte skulle skada henne på det sättet. Det handlar om kontroller och balanser.

De Hjälper Dig Att Navigera Skolan Förälder Dynamics

Någon som tror att innebära att tjejer växer upp och har inte frivilligt för en skola att fungera med andra mammor. Samma gamla popularitetstävling hända, bara med en bonus nivå av föräldrarnas bedömning. Detta kan smitta av sig till dina barns sociala liv, vilket suger. På visa, Katie navigerar vara en medelklass kvinna i en rik stad och inte riktigt vill passa in—tills det påverkar hennes dotter är inbjuden till en födelsedagsfest. Katie förlitar sig på sina vänners expertis för att hjälpa henne att göra inbrytningar i Westport Mamma besättning, som kommer att gå till testa i säsong två som hon driver den årliga insamlingen till skolan!

Tack gode gud för min mamma vänner. De är några av de smartaste kvinnor och jag vet, och de håller mig jordad när att vara mamma känns som för mycket—precis som Katie, Angela, och Doris. Gå mom squads! Jag kan inte vänta med att fånga upp alla Westport moms i säsong två!

Nya avsnitt av American Hemmafru luft onsdagar 9:30/8:30c

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar