Hej, Du Med Spoilers — Knock Att Sh*t Av!

Jag älskar internet. Det håller mig sällskap, får mig att skratta, berättar för mig intressanta saker, och det har Amazon. Vad är inte att älska? Varför saknas den ursprungliga vädring av en show som är så upprörande. Inte bara har jag att vänta på en lämplig tid att titta på något som jag redan ser fram emot, men nu måste jag undvika min BFF — internet —tills jag har fångat upp.

Varför?

Eftersom natten är mörk och full av spoilers. Det är därför.

Det finns få saker som rage-inducerande som att bläddra igenom ditt nyhetsflöde bara för att se Sally Shithead att du visste i middle school inlägg om dina favoritprogram.

"NOOOOOOOOO RIP (infoga favorit karaktär på favorit filmisk seriell drama namn)!"

Varför du måste ha en sådan shithead, Sally? Jag visste att jag aldrig tyckt att ungen.

Med så mycket tid som den genomsnittliga personen spenderar på sociala medier en dag (jag tänker inte ge dig en exakt siffra, eftersom det är en hel del, och jag vill inte att du ska springa skrikande iväg från datorn innan du ens har läst min artikel), det ska vara godkänt över hela linjen att publicera spoilers är fucked up. Och tänker att skriva SPOILER ALERT precis innan du förstöra en hel säsong av Orange Är det Nya Svarta räknas inte som inte att förstöra. Ögonen vandra. Jag såg din varning, och jag fortfarande såg din spoiler och du är en dildo.

Numera se en spoiler på nätet är ganska mycket samma sak som att gå in i din lokala kaféet innan arbete väntar i rad, och med en kille som kör i dörren för att viska "Caroline är Dominic' s secret lover och Jasminifred drivit henne från en balkong efter att ha gått i dem," i ditt öra innan du kör tillbaka utanför. Du står där chockad och arg, och din favorit show är nu förstört.

Åh, och vet inte vem Caroline, Dominic, och Jasminifred är? Det beror på att jag gjorde dem, och detta är faktiskt inte en plot twist från någon show. Eftersom jag inte är en spoilery dicktwat.

Men eftersom detta händer hela jävla tiden, folk har att utvisa sig själva från internet tills de kan fånga upp deras TV-tittande. Som suger. Och kom inte till mig och gnäll att du inte vill prata om ditt favoritprogram med dina vänner. Du kan fortfarande göra det. Men gör det någon annanstans, som i en hemlig Facebook-grupp som inte förstöra dagen för alla dina vänner. Eller gå till en anslagstavla. Eller jag vet inte, prata med en person i verkliga livet för en minut om den karaktär som alla gillar den Det Här Är Vi med en större känslomässig genombrott som fått dig att gråta. Jag är säker på att det gjorde din vän i verkliga livet också gråta. Du kan gråta tillsammans. Det kallas för bonding.

När ett avsnitt av Game of Thrones läckte ut i början av säsongen, kom jag över en spoiler för en av de mest episka scener i seriens historia.

Innan den jävla sak som även sändes!

Jag har lagt till den personen att min Arya Stark lista av namn, eftersom det är en annan nivå av spoiler ont. Det är ingen ursäkt för att vara tillräckligt mycket av en idiot för att skriva en större spoiler innan majoriteten av tittandet har även fått en chans att titta på. Jag ville sitta ner med personen och fråga vem som skadat dem, som gjorde dem så här? Sedan skrika "jag bryr mig inte!" innan utfodring dem till mina drakar.

Diskutera tomt vändningar och utvecklingen på Facebook och Twitter är en dildo flytta. Jag bryr mig inte hur upphetsad du är. Jag bryr mig inte hur du är känslomässigt upprörd eftersom du inte se att döden/hookup/alliance/explosion/svek/incest kommer. Du sms: a dina vänner om den. Efter som bekräftar att de är till fullo fångas upp eftersom de saknade visa för din dotters skola spela och få en text under pausen om Jasminifred stjäla Caroline ' s baby är en vänskap-att bryta brott.

Ta ed nu. Säg orden.

Valar Nospoilerus. Alla män får inte posta jävla spoilers.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar