Ett Öppet Brev Till Kim Kardashian Efter Att Hon Använt Den R-Ordet

Kära Kim,

Du och jag inte är så olika. Vi är båda mammor. Vi båda fick kämpa hårt för att formulera och leverera våra barn. Precis som ni, jag hade Asherman syndrom. Jag uthärdade den hysteroscopies och den oändliga ultraljud. Jag gick igenom missfall. Vi hade båda våra kamper, men vi båda slutade med vackra barn.

Till skillnad från dig, jag slutade upp att få en extra överraskning på dagen av min dotters födelse. Du ser, hon föddes med Downs syndrom . Jag var helt oförberedd på hennes diagnos. Jag älskade mitt barn våldsamt, som bara en mamma kan göra, men jag kämpade. Jag var tvungen att ta itu med en helt ny uppsättning av bekymmer i outforskade territorier.

Jag är glad att kunna säga att idag är jag en förespråkare för min dotter i varje mening av ordet. Min dotter förvånar mig. Hon är modig, bestämd och glad. Hon har lärt min familj oändliga lektioner. Hon är mer lika än olika. Som hennes mamma, jag är rädd. Jag oroar mig för hur de andra barnen i skolan kommer att behandla henne, och hur de kommer att uppfatta henne. Och min största oro är att någon en dag kommer att kalla henne en "r****d".

Det ordet är nu anses vara hets mot folkgrupp. Visste du att när du använde det ordet lever på sociala medier nyligen ? Jag vet att du sa att du gjorde ett misstag. Jag ger människor i mitt liv, nåd när de använder detta ord. Jag rätta dem och förklara varför det är så sårande för mig själv och min dotter. Men jag ger dem nåd.

Men jag tror inte jag kan ge dig samma nåd. Här är varför. Du är en offentlig person. Du vill ha den framgång som kommer med att vara en kändis, för att sedan göra bättre. Om du filmar, välj dina ord noga. Välj dem noga när du väljer din garderob, eftersom ord fråga.

Vissa tonåring där ute, som dyrkar dig, såg att videon du skrivit och tycker att det är coolt att använda det ordet nu. Vem som är offret i allt detta? Min dotter och hennes kamrater. Mamma till mamma, jag ber dig att ta bort det ordet från ditt ordförråd. Jag skulle inte vara förespråkar jag hävdar att om jag inte konfrontera dig om detta. Sprid ordet till slutet av detta ord.

Med vänliga hälsningar,

En Förbannad Rockin' Mamma

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar