Kim K. Inlägg Bedårande Bild På North West, Oro Troll Skälla Ut Henne Om Hennes Bilbarnstol

Dela en bild av ditt barn i en bilbarnstol på alla form av sociala medier kan nästan garantera att minst en kommentar från någon plocka isär hur du har spände ditt barn. Eller tjata på dig för att inte ha dem bakåtvänd tills Slutet av Dagarna. Nu, tänk att Kim Kardashian, inför miljontals anhängare dagligen som har gott att säga om henne varje föräldraskap flytta. Hon publicerat ett foto av North West i en bilbarnstol igår och oro trollen ut i stora skaror för att tala om för henne exakt där hon gick fel.

Här är läckra foto i Norr och hennes lilla vän. Inget att se här, eller hur? Fel. Få på det, mammor! Enligt dessa kommentarer, om du inte kan se vad som är fel här, du förtjänar inte att ha barn.

Här är ett urval av de "berörda" kommentarer från sin post. Några av dem ärligt talat verkar övertygade om att Kim kommer att läsa deras salvia råd och följa upp. Under tiden, mina ögon kommer inte att sluta rulla in i mitt huvud:

Det vara bra om de spänns fast sina barn på rätt sätt...

Nhtsa rekommendationer. Jag föreslår att du googlar det. Vill du inte vara okunnig.

Allt jag kan tänka på är de bilbarnstolar.... Jag hoppas verkligen att du inte kör med dem spände i sånt.

Det faktum att folk inte ser vad som är fel med den lilla flickan är bilstol remmar som oroar mig...

Söta barnen men snälla fixa de bilbarnstol remmar! (Som sagt ovan)! Även om Kim inte köra fort och det finns säkerhets-bilar (som citerats ovan) en olycka kan fortfarande hända! #safetyfirst

Banden är alldeles för lös och bröstet klipp är inte ens i rätt position. Ledsen, Kim. Det är ditt barns liv.

OMG, har någon någonsin lärt dig en sak eller två om bilbarnstol säkerhet?

Jag är inte en mamma, men jag är säker på att platserna ska vara vänd åt andra hållet.

Fixa remmar på de barn, kom igen nu.

Jag märkte out-of-position bröstet bit på barnet på rätt så bra. Jag är verkligen glad att så många andra mammor där ute märkte också! Förhoppningsvis var detta bara en tidig bild och de var inte färdiga med att få barn säkert.

Detta är bara en handfull av de flera tusen "bra" kommentarer till detta inlägg. Även om jag inte tvivlar på att några av dem är från mödrar som är uppriktigt oroad, jag undrar — tror de verkligen att Kim och Kanye finns att läsa på deras Instagram kommentarer för föräldraskap råd? Inte bara det, men är bilden verkligen ännu att dåligt? Så bröstet klipp gled ner en smula. Mina barn används för att flytta dem hela tiden medan jag körde eftersom de inte gillar det för långt upp. Att flytta det bakåt varje gång blev liksom meningslöst, så jag ska erkänna att jag inte alltid gör det. Jag antar att jag skulle vara sönder, för om jag hade dålig känsla att dela bil seat bilder med min sociala medier-världen.

Ingen ifrågasätter vikten av bilbarnstol säkerhet, men den oro som trolling mot mammor i övrigt ligger på en fever pitch. Med sociala medier som ger föräldrar möjlighet att dela med så många detaljer i deras familj som skulle har annars förblivit privat, hela världen känner att de kan väga in med sina oönskade åsikter. Visst, en kommentar kan rädda ett liv. Men mer troligt, att det skulle förlora en vän. Om inte barnet är hängande halvvägs ute på sin plats, kanske fela på sidan av som inte pekar ut att bröstet klippet är en halv tum för låg. Bara för att det är på internet, betyder inte att det behöver en kommentar. Att vi alla hör nog dom i livet. Kan vi inte bara gå lite lättare på varandra? Det går för Kim Kardashian också.

ADVERT

Lägg till din kommentar