Ännu Ett Sätt Barnen Stjäla Glädje & Döda Drömmar

Lystring alla kvinnor ALLA MÄN KISSA I DUSCHEN.

Oavsett vad din man, pojkvän eller sambo har sagt att du, sanningen är att han har, eller är fortfarande kissar i duschen. Detta gäller också, men är inte begränsade till; havet, pooler, fontäner vatten, fontäner, och slumpmässiga sjunker. Men nu ska vi bara hålla med dusch.

Kissa i duschen brukade vara lätt. Badkaret var trevlig och hjälpsam, det fanns inga leksaker för att hålla sig ur vägen och jag kunde bara hoppa i, med ögonen stängda och låt henne rip. Dock, under de senaste åtta åren eller så min glädje av att ha en bra kissa i duschen har alla, men minskat. (Om inte, naturligtvis, jag är på ett hotell eller i en väns hus. Sorry, killar.)

Under de senaste åtta åren har jag varit tvungen att lägga till ett tredje steg för att min dusch.

STEG 1: UNDRESS

STEG 2: KISSA

STEG 3: DUSCH

Se problemet här? Det brukade vara:

STEG 1: UNDRESS

STEG 2: KISSA/DUSCH

Anledningen till att jag kan inte längre kissa i duschen? Kids.

Ja, de blodsugande vampyrer som uppstår från livmodern alla söta och gosiga och sedan långsamt förvandlas till promenader dröm mördare. Som du kan se, med barn har helt trånga min stil och lagt till ett extra steg för att min dusch erfarenhet. Och det suger.

Det är mycket svårt att kissa i duschen när mitt badkar har varit fulla med leksaker för de senaste åtta åren. Dessa klibbiga alfabetet? Vi fick em. Flytande duckies? Vi fick em. Skålar från köket, hundleksaker, blanda skedar och alla och allt som de kan eventuellt smög i badkaret har literately varit full vid mina fötter när jag steg in i duschen. En gång hittade jag en fläskkotlett. I badkaret. Många gånger under de år jag skulle söka efter ett sätt att jag kunde kissa runt leksaker. Jag tänkte att vattnet skulle bara skölja av dem, men nästan alltid att jag skulle prata mig ur det. Men i morse hade jag en trevlig överraskning.

När jag vaknade upp och snubblade in i badrummet, och så klättrade jag in i duschen halv sover torka mina ögon, jag tittade ner märkte jag att badkaret var tom, inte en leksak i sikte. En enorm rush kom över mig när mina ögon öppnas brett och en sly grin kröp upp på mitt ansikte, men så plötsligt så snabbt som den hade kommit, allt försvann. Eftersom just då insåg jag...

... att jag hade bara kissade innan man får in i duschen.

Krita upp som en seger för barnen.

ADVERT

Lägg till din kommentar