15 Sätt Våra Barn Är Smartare Än Oss

Trots alla dåliga beslut som barnen gör med toalett papper, jag tror att de är några av de smartaste varelserna ut det. Barn föds redan förstå viktiga saker som kärlek, kontakt, värme och familj. I själva verket, jag lär mig något från mina barn varje dag. Bara idag har jag lärt mig att jag klarar av att dra en Hello Kitty utan att det ser ut som en panda, och jag vet detta eftersom min 5-åriga berättade för mig så.

Barnen vet hur fantastiska de är och hur underbart livet är och att det ibland är okej att bli riktigt upphetsad över att se en ko utanför bilen fönster. De får liv — och att vi alla borde verkligen försöka komma ihåg vad det var.

1. Flytta din kropp känns bra.

När fick sitta still och börjar känna dig bättre än somersaulting ur soffan? Hur kunde jag vara för trött för att rockring ? Barnen vet att de organ som är tänkta att röra sig och att om det är ett träd som ser ut som det ska bestigas, du bestiga det.

2. Enfald är nyckeln till livet.

Om vi alla kunde bara fokusera på en sak, livet skulle vara mycket mindre skrämmande, och kommentarerna på artiklarna skulle inte vara en plats där allt hopp för mänskligheten går för att dö.

3. De ifrågasätter myndigheten.

Som förälder, det här kan vara utmanande. Men när var sista gången du frågade en chef' orimligt att begära av din tid? Mina barn fråga de saker jag säger och jag måste verkligen komma ihåg att uppskatta detta.

4. De spelar hårdare än de fungerar.

Deras prioriteringar är nog mer balanserad än vår. Självklart, livet är tänkt att vara roligt. Varför annars gör vi som har en kropp som vet hur man gör hokey pokey, hjärnor som kan uppfinna saker som berg-och dalbanor, och önskan att ibland sjunga orden att "Baby Got Back."

5. De blir vad de kan föreställa sig.

Bara denna morgon, en 10-minuters tid, min 5-åring var en prinsessa, en isbjörn och en modedesigner. Jag hade svårt att hålla upp. Jag skulle älska att komma ihåg att ta alla mina drömmar till liv bara genom att föreställa sig att de är så.

6. De litar på sina instinkter.

Som vuxna, vi tenderar att inte vilja såra någon, och barnen är som, "Skruv som! Jag är helt inte kyssa Moster Myrtle. "

7. De gör saker för den enkla glädjen i det.

Ingen Facebook dokumentation eller Instagram bilder, eller något annat. Bara den enkla lycka av att hoppa rep eller trampa på en cykel eller slåss mot en drake.

8. De vet att bara äta den jävla glass.

Ingen skuld. Bara att äta och njuta av det och spendera din tid på att tänka på andra saker, som om dina nya skor verkligen få dig att springa snabbare.

9. De förstår hur fantastiska de är.

Titta på ett barn försök att prata med dig även om det är en spegel framför dem. De är helt enkelt fascinerad av den underbara varelse som de är. Vi kan nog alla ta några lektioner i själv-kärlek från dem.

10. En kram från någon du älskar kan hjälpa till att lösa en hel del problem.

Den mänskliga kontakten är några kraftfull medicin för allt från rivit upp knäna till brustna hjärtan. Min 9-åriga berättar mer om hans liv när han är böjd upp förvrängt i mitt knä än vid någon annan tid.

11. De är sårbara.

Barn är ganska lyckliga varelser. Kanske det har något att göra med att veta att de kan gråta om de behöver det och att någon kommer att trösta dem.

12. De förlåter lätt.

Jag kan vara den största idiot i världen ibland. Jag skriker åt mina barn när jag inte borde och ta bort grejer och jag agerar som en crazy person. Minuter senare, mina barn kommer att berätta för mig att fisa skämt och ber mig att läsa dem en historia. Vi kan alla lära oss att förlåta som en 5-åring.

13. De är inte rädda för att uttrycka sig konstnärligt.

De är inte rädda för vad någon kan säga om de drar en tre-armad orm skytte rädisor ur hans näsa och jonglering. Vi bör inte vara rädda för galna röra av kreativitet som lurar inom oss heller.

14. De dansar som om de uppfunnit dansa.

De dansar ogenerat, skaka sina rumpor, viftade med armarna, gör vad som känns rätt. Ungefär som deras pappa efter några martinis.

15. De förstår att livet stenar.

Jag tror att vi ibland fastna i skiten i det dagliga livet, och uppfattningen att vi missar att sova, och "Oh! Jag har så mycket att göra!" Vuxna att glömma det roliga. Barnen kom ihåg.

Så, låt oss alla ta lärdom av våra barn i konsten att leva och hoppa i löv högen, rulla ned för berget, viska hemligheter till våra vänner, och göra vuxit upp oss till åtlöje. Låt oss inte glömma att hela denna sak som kallas livet är tänkt att vara en riktigt bra tid.

ADVERT

Lägg till din kommentar