Behöver Du Mer Bevis På Att Barnen Är Riktigt Jäkla Obehagligt? Här Kan Du Gå.

När jag var runt 7, något hemskt som hänt en nära vän till familjen. Min mor skickade min syster och jag ut med min äldre kusin så att hon kunde stanna vid telefonen. Min kusin tog med oss till alla våra favorit ställen i närheten, men jag vägrade att spela. Jag bara grät okontrollerat och upprepade: "Han är död. Han är död." Min kusin äntligen kunde inte umgås med mig längre och drog oss tillbaka hem för att ta reda på vår vän hade faktiskt gått bort medan vi var borta. Nu var jag inte några 7-åriga psykiska, men snacka om läskigt.

Om clowner gör att du tänker på cirkus eller Det Jag tror att vi alla kan enas om att barnen är riktigt jäkla läskigt ibland. De förutspår död (korrekt eller inte), se spöken, och göra alla möjliga konstiga saker som skickar rysningar längs vår ryggrad eller få oss att fnissa. Eller kanske både och.

När min äldsta son var 3 år gammal, han drog min man en bild. "Det är en spindel som kryper i din mun när du sover", sa han till min man. Umm...vad?!

En annan mamma, Rita, berättade för mig att hon stod i köket när, bakifrån, hennes 6-åriga styvdotter sade, "När jag knäpp, du ska vara den första att gå." Visade sig att det var ett talesätt på hennes mammas kaffekopp och hon visste inte vad det betydde, men ändå...snacka om gåshud.

"Föräldrar till Reddit, Vad är Creepiest Sak Ditt Barn Någonsin Sagt till Dig?" , perpetual_nom sade: "Hela min barndom spel skulle sluta i ett massmord på alla leksaker." Snacka om läskigt. Och nej, söta barn, du får inte en av de läskiga talar dockor i Julklapp i år.

Ibland barnen verkar veta saker som de inte skulle ha någon möjlighet att veta. När jag var 13 år, efter att jag sagt adjö till min mormor, en röst i mitt huvud sa, Få tillbaka upp och kyssa henne igen eftersom det här är sista gången du någonsin kommer att se henne. Så det gjorde jag. Min mormor fick en hjärtinfarkt och dog kort därefter.

När min äldsta son fick reda på att han snart skulle få ett syskon, han var övertygad om att han skulle ha en bror som föddes på Halloween. Vi försökte försiktigt, sedan kraftfullt, avråda honom från hans fasta övertygelse, att säga att barnet var på grund av "runt Halloween", men skulle inte nödvändigtvis vara född på samma dag. Vill du veta när barnet föddes? Du gissade det — Halloween. Eftersom vi, naturligtvis, varje ryslig historia som händer på Halloween.

På samma sätt, en annan mamma, Wendy, sa att hennes 4-åriga och såg på henne på morgonen för valet och sade, "jag är ledsen, Mamma, men Hillary inte kommer att vinna. Trump är." Gut punch.

Sedan finns det de barn som, väl, se saker och ting . Jag såg en dörr att stänga av sig själv, med ingen vind eller yttre våld, när jag var ungefär 12, och det var en av de läskigaste saker jag någonsin har bevittnat. På Reddit, QuagmirePD sa att hans dotter såg en man-med [en] orm hals" i sitt klädskåp. Darinjfic rapporter om att hans arbetskamrat dotter var rädda för rören i huset, men inte alls lika mycket "mannen som kryper på golvet och står av [hennes] säng."

Kanske våra barn borde vara den som kontrollerar för monster innan sängen eftersom det är skit läskigt AF.

Min vän Samantha säger att när hon var liten, bilradion plötsligt klippa ut och började göra en galen, högt statiskt brus. Hennes mamma uppvisat det upp till konstiga radiovågor, men hennes 4 - åriga syster var övertygad om att det var "Rachel" stänga av musiken. När vi frågade vem som Rachel var, lilla syster sa att det var "en tjej som mig, hon är rätt" — en flicka som ingen annan kunde se. Rent ut sagt skrämmande.

Sedan finns det verkligen läskigt kids. Jag är för rädd för att ens skriva dessa berättelser.

Men RatedRx förmodligen vinner priset för spänning med en berättelse om en tid då hon jobbade som servitris. En liten flicka var han högg henne smörgås med en plast gaffel över och över, muttrade, "Dö dö dö dö dö." Hennes mamma hade gått till badrummet, så servitrisen fram och frågade förskolan-ålder barn vad hon gjorde. Hon sade, poker-faced, "jag vill döda saker, men Mamma säger att jag inte borde. Så jag plockade skinka eftersom det inte kan skrika."

Ummm, USCH.

I grund och botten, är att barn är läskiga. De gör konstiga skit, som låtsas döda varandra och spurt imaginära blod. De se paranormal skit (eller tror sig se paranormal skit). De förutspår dödsfall och födelsedagar. De pipen information om tidigare liv eller döda kroppar.

Ja, barn är konstiga och läskiga. Denna skrämmande clown från filmen Det inte ens komma i närheten.

ADVERT

Lägg till din kommentar