20 Värsta Saker För Barn Att Säga På En Road Trip

Du har att packa väskorna. Du måste packa bilarna. Du måste dela ut snacks, drycker, leksaker, och valt elektroniska enheter. Du behöver för din väska, din drink, din GPS. Då du fastnar någonstans från tre till sju personer i en dubbelsäng och vrider om nyckeln. Med en road trip, det blir intensiva ganska snabbt. Tyvärr, det är olagligt att läkemedlet ditt barn under hela resan. Så du måste lyssna på vad de säger. Och vad de säger kan vara fruktansvärda, hemska saker.

1. Är vi där än?

Jag har lovat att detta var en myt—något som bara vidrig TV-barnen säger. Men varje resa, mina barn har bevisat mig fel. Nej, vi är inte där ännu. Vi har inte lämnat uppfarten.

2. Jag måste kissa.

Detta uttalande kommer bara när du är i mitten av ingenstans, du bara tog en kissa sluta 10 minuter tidigare, eller om du är 20 minuter från hem—eller alla av ovanstående. Smutsiga, mörka badrum, här kommer vi!

3. Jag kissade.

Stoppa inte tillräckligt snabb, gjorde du? Nästa gång, du kommer att stål dig själv och dra ut på den skrämmande truck stop. Även nu din bil luktar pee 'til the end of time.

4. Jag vill ha en drink.

Hur ska jag få det att du, grabben? Telekinesi? Alternativt, om de vill stanna och köpa en, du är i mitten av ingenstans.

5. Jag spillde ut min drink.

Detta kommer oundvikligen fem minuter efter det sista uttalandet. Nu måste du bestämma om du ska stanna och städa upp det eller låta dem sitta i den.

6. Hur mycket längre?

Ditt barn kommer att fråga detta cirka 25.000 gånger under hela din resa. Av femte gången, kommer du att bita av snarky svar. Av 25 th du kommer att ifrågasätta Guds existens.

7. Jag måste bajsa.

Varje förälder vet att bajsa på den vägen är så mycket värre än att kissa på vägen, eftersom alla barn har sina konstiga bajs ritualer, och du måste lurar i några skissartade gas station badrum medan de gör dem.

8. Jag bajsat.

Sluta. Ber du har en tillgänglig förändring av kläder. Öppna alla fönster. Lämna dem på det sättet.

9. Jag tror att barnet bajsat.

Detta innebär en irriterande gåta. Den goda föräldern drar över omedelbart och förändringar som en blöja. Den dåliga föräldern väntar tills nästa stopp. Du kommer att vara dålig förälder, inte du? Men du kommer att känna dig skyldig.

10. Han röra mig.

Nu de börjar att bråka med varandra. Cykelturen blev just mycket roligare och mer spännande.

11. Han tittar på mig.

Du kommer att fråga exakt hur mycket av en weenie ditt barn faktiskt är. I den här takten, så kommer han att bli stoppade i skåp i ett par år.

12. Så-och-så van har en DVD-spelare i den.

Du insisterade på att ingen DVD-spelare, för helvete, kan de titta ut genom fönstret som du gjorde i den åldern. Tja, hur är det att arbeta för du?

13. Jag vill titta på Frysta igen.

Du kunde ha gjort dem att se ut genom fönstret som du gjorde i deras ålder. Detta elände är självförvållad.

14. Jag vill spela med mobilen.

Du ger upp. Nu är din källa till underhållning är borta, eller om du behöver det för GPS, svaret är nej, skrek och elände följer.

15. Min iPad dog.

Nej! Det var det enda som håller du tyst! Varför måste Gud vara så grym?

16. Jag lämnade min blanky hemma (skriker tårar).

Du kan slösa bort två timmar och gå tillbaka för blanky, eller vara ett omänskligt monster. Måste ju hålla på rullande, va?

17. Jag tog av mig skorna.

Varför inte alla barn ta av sig sina skor när de konfronteras med en bil av någon längd? Varför gör de förlorar dem? Ha kul minibuss-dykning vid nästa bensinstation.

18. Jag vill lyssna på 'Fryst'/'Aladdin'/De Kan Vara Jättar igen.

De är inte bara irriterande. De är dumma, dumma earworms som aldrig kommer att lämna.

19. Jag spillde ut mina pommes frites.

Ditt överseende, ohälsosamma, morsan skuld tillfället bor nu mosat upp i utrymmen mellan allt. Bonus: Nu är ditt barn vill ha mer pommes frites.

20. När ska vi gå hem?

Du är äntligen, verkligen, verkligen nästan det. Karma dikterar att de vill gå tillbaka till där de kom ifrån. Oroa dig inte. Det är bara vanliga gamla road trip trötthet. Och en påminnelse om att du har fått göra allt igen .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar