Barnen sov i Darndest Platser

Trots att jag kom ut som en ny mamma genom att göra min darnedest för att få mitt barn att sova i sin säng på ett regelbundet schema, jag var tvungen att låta det gå när mitt andra barn kom. Den kamp som följde varje dag på naptime var så rinner och skapat så mycket spänning mellan oss, att jag bestämde mig för att låta min två-åring kraschar varhelst han kunde. Som det visade sig, att det var bara ungefär var som helst.

Nu, som en entusiastisk medlem av vad jag kallar "ekologiska tupplur" - rörelsen, jag har två pojkar som väljer sina fläckar, tupplur hjärtligt, och vakna utvilad. Så vad händer om det är dregla på min soffa kudde eller en liten schmutz på deras kinder? En utvilad barn är ett lyckligt barn och mamma är glad också.

Det visar sig att barn överallt kan en rättfärdig väljer snooze...

Till exempel, vad är inte lockande om varma styrelser av däck på en tidig sommardag? Det är, som du vet, som bastu du betalar så mycket för på gymmet. Jag kallar denna bild "Ding Dong, the Deck är en Säng."

Ibland behöver du bara ett par blinkningar efter att ha avslutat en måltid. Um, eller öva ditt munspel.

Om ditt barn är verkligen aktiv i friidrott, hon kan behöva ta en paus en gång i ett tag för att stanna på bollen.

Eller på skateboard.

Ibland akrobatik hända under sömn. Hey, vem är jag att döma?

Trädgårdsarbete och frisk luft är också kända för att vara utmärkta för konstitutionen, och mycket bidrar till att få ditt byte sova.

Vi alla vet att shopping kan verkligen sap din energi. Det är viktigt att ta en paus. Varför vänta tills du kommer hem? Eller till och med i bilen?

Naturligtvis finns det mjukare ställen att landa. Se bara till att du väljer den högra änden av kudden för din katt tupplur.

Eller bara stjäla den kudden direkt från din hund.

När du är osäker, men om världen bara blir för mycket, det är inget fel med att gå undercover(s) och curling upp med lite avskildhet.

När det gäller de nationella handlingsplanerna, det finns inga regler som är nödvändiga. Tupplurar hända. För att inte förlora sömn över det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar