Mina Barn Gör Sina Egna Jävla Luncher I År

Tillbaka-till-skolan-mania är här. Bilder av nyligen rensat barn bär nya sneakers är översvämningar Facebook. Skolbussar är återigen på väg, med våra barn ut för att tillbringa dagen med lärare (välsigna dem) som mödrar gör det dansa av glädje för att de inte har för att polisen argument och slather solkräm på barn.

Och naturligtvis, alla klagar över att behöva göra skolmaten .

Skolan lunch box har orsakat vrede för generationer av moms. Jag är säker på att, som min mamma smällde bologna på Wonderbread, också hon längtade efter den dagen när hon inte springer efter oss med bruna påsar skriker, "Om du har glömt din lunch, kommer du att svälta!"

Det är illa nog att vår lilla cirkus apor som vill äta frukost och middag varje jävla dag. Nu, du vill att oss att skapa en smörgås i form av en uggla och klämma in ett uppdelade box? Fuck you, Bento, och din Pinterest perfektion.

Mammor som är trötta på att göra lunch, människor. (Okej, de flesta en av oss är trötta på att göra lunch. Jag ser dig, internet kommentatorer, diskuterade hur du faktiskt inte har något emot eftersom det är en "labor of love" eller någon annan skit. Oy.)

Men för mig? Förpackning luncher ger mig ingen glädje, så jag startade en revolution förra året, och jag utmanar dig att stå med mig.

Jag återta min tid i morgon, gott folk!

Mina barn göra sina egna damed skolan luncher, och det är befriande AF.

Min gräsrotsrörelse började för ett år sedan när min dotter kom ner på en skola på morgonen och omedelbart flippade ut när hon såg innehållet i hennes matlåda. Mitt brott? Jag hade packat minimorötter istället för att skivade äpplen. Att döma av hennes ansiktsuttryck, man skulle kunna tro att jag hade bett henne att doppa henne morötter i oljan.

Det är sex-jävla-trettio, och jag kan inte se rakt och du har en uppfattning om deli kött och producera?

Aw, fan naw.

Våra morgnar är kaotisk nog med alla fyra av oss som går i olika riktningar innan solen går upp. På morgonen kör vi sent, jag hamnar spelar roll för morsan skriker som en freak iklädd en fluffig badrock . Jag har inte tid att göra något annat än hand mina barn en juice box och Lunchable på väg ut genom dörren, för helvete.

Jag är inte skicka mina barn till skolan med fruktspett i form av den Mycket Hungriga Larven. Jag behöver mer kaffe och pengar om jag förväntas att klippa smörgåsar i form av Hogwarts. Så om mina barn vill fancy lunch, det är på dem. De är välkomna att forma, skära, forma sin måltid till sina hjärtans lust, så länge de inte är för sent för bussen.

Nu, naturligtvis, ger dina barn friheten att göra sina egna luncher kräver planering och ett par grundläggande regler. Annars, om dina barn är som mitt, deras luncher består av Snickers barer och Yoo-hoo. Medan jag är inte längre intresserad av att vara ledare för de mayo och bröd shitshow på morgonen, det gör jag uppmuntra mina barn att åtminstone göra ett försök mot sunda matvanor.

Så de måste följa det som jag kallar för "The Rule of Five". De har att bocka av på varje finger: en frukt, en vegetarisk, ett mejeri, en upplevelse, och ett protein. Jag gör min del genom att lagerhålla kylskåp med lätt att nå, snabbt sammanställt frukt och grönsaker, och jag i köket, dricker kaffe, för att följa upp verksamheten.

För det andra regler? Det finns ingen.

Gör bara din egen förbannat luncher, barn.

Visserligen kan vi göra vårt bästa för insatser i början av året när det kommer till hälsosamma luncher. Jag skulle ljuga om jag sade att deras luncher inte liknar min college midnatt småäta i slutet av läsåret, men ärligt talat, jag don ' t give a fuck. Jag har inte sett insidan av sina matlådor i ett år, och jag har inget emot att säga att jag är stolt över mina barn för att kliva upp till tavla (pun intended).

Eftersom jag gått från brun väska ficklampa, morgonen har verkligen blivit mindre kaotisk. Och det är noll klagomål om kvaliteten på deras luncher, för om de får i skolan och de inte stänga sin Termos ordentligt och sin soppa är kallt, denna mamma är inte med skulden. De har listat ut vad som lunch ingredienser hålla dem känna full för resten av eftermiddagen, och de lär sig att dra sig borta från tomma kalorier och skräpmat för att de inser att (helt på egen hand!) hur mycket bättre man mår när man äter bra. De är också inse hur mycket extra tid det tar på morgonen, och när en av dem klagade, " Jag saknar när Mamma gjorde lunch "Jag log i mitt kaffe och låtsades som om jag inte höra eftersom det inte finns någon återvändo nu.

Så, mammor, med mig och slängde dem Bento lådor rätt ut genom fönstret. Steg bort från kakmått och dekorativa spett. Du har skaffat din sista ros formad som ett äpple, mamas. Ta ställning. Visa dina barn att få sin lunch lådor och önskar dem lycka.

Friheten av att aldrig mer behöva oroa dig för att utforma en scen från Moana av ost smakar himmelskt. Förtroende.

ADVERT

Lägg till din kommentar