Lyssna Upp, Barn: Vi vill inte Äta Något Som Kommer Från Toalett

Barnen är grova, och de tror inte på soptunnor vilket förmodligen är anledningen till att jag hittade en klibbig, slobbery klump av tuggade godis på golvet bredvid min toalett. Som en av mina fyra underbara barn uttryckte det att det är någons gissning, men det var helt klart något som en av dem hade skottade in i hans mun och då beslutade han inte gillar.

Det hade en gång varit något seg — en Starburst, kanske, eller en av dessa konstiga frukt-smaksatt Tootsie Rolls — men det var nu reducerad till en sötsliskig glob slänga upp mitt badrum golv. Jag menar, det är inte som området runt toalett är exakt steril och ren, men det är oftast inte en gnagde på, kola-aktig bit limmas mot golvet med sin egen spitty sirap.

Jävla barn.

Jag bändas den klibbiga massan av kakel och kastade den i toaletten, räkna det skulle snurra glatt ner i hålet där alla andra otäck skit (bokstavligen!) går. Sedan jag kissade på det eftersom det var därför jag var i badrummet för att börja med. Efter att jag spolade, jag kikade in i skålen för att se om godis hade gått ner, men nix, det var det, håller sig till den sida av toalett som någon form av fruktig rosa vitkindad. Jag var inte på väg att gå i efter det, det är säkert.

Den var gjord av socker, så det skulle säkert lösa upp, eller hur? Om inte helt, så åtminstone tillräckligt för att vara på god väg med nästa färg. Rätt?

Eller så jag tänkte.

En liten stund senare var jag vika tvätt i angränsande sovrum när min man gick in för att använda john. "Öh, Honey?" som han kallas. "Är det här... godis i toaletten? Behöver jag ens vill veta varför?"

Jag förklarade situationen, vilket tyder på att han skulle kunna få bort det med en ström av att kissa. Jag menar, han skulle kunna sikta rätt på det! Han antog utmaningen (med lite mer entusiasm än en 30-något som människan borde förmodligen ha) och låt lös med en riktad urin ström, direkt misshandel godis med laser som precision. Men det förblev stadigt på plats, som envist klamrar sig fast porslin trots att dränkas i vatten (och kissa... två gånger ). Otroligt, inte ens den andra plockningen skulle vika från sin viloplats.

Som de flesta mammor, men jag hade mer akuta problem att oroa sig för — och let ' s face it, noll lust att fiska upp det. Så jag lämnade det. Igen.

Några minuter senare var vi redo att lämna huset och jag instruerade barnen att gå på toaletten innan vi åkte. Min son Cameron, som var 4 på den tiden, gick in i vårt badrum. Jag hörde honom kissa, men det var en märkligt lång paus innan jag hörde toaletten spola. Och när han äntligen dykt upp från badrummet... han var tuggtobak.

Bara glatt smällde hans käftar.

Min mage vacklade. Jag vill inte fråga eftersom jag var ganska säker på att jag redan visste svaret, men jag gjorde i alla fall: "Cameron? Vad är det i din mun?"

"Bara lite godis," han mumlade genom en gelatinös rosa munsbit.

"Och har du fått det..." jag stjälpte i mig, ögonen tåras, "från toalett ?"

Han nickade nonchalant, som om det inte var konstigt alls. Som att det var typiskt att hitta skatter i toaletten. Som det hade i själva verket varit en riktigt härlig överraskning, ljusnande hans annars tråkig dag. Gratis godis!

Och sedan? HAN SVALDE DET.

Oh ja, det gjorde han.

För att sammanfatta: Mitt barn har fått en bit godis som hade tuggas upp (av någon annan, inte mindre), spottade i en slobber-indränkt högen på badrumsgolvet, deponeras i loo, marinerad i toalett vatten under minst en timme, och förbannad på av tre olika personer .

Jag var skräckslagen. Äcklad.

Min man skrattade hysteriskt.

Jag är glad att rapportera att han överlevde. Han är 9 nu, men jag gillar fortfarande att påminna honom om det när han har fräckheten att vända upp näsan på vad jag har kokat till middag (som min chili kan tänkas vara värre än pissy toalett godis? Psssh ). Och jag kan inte vänta med att traktera sin framtida betydande andra med magen-svarvning berättelse, precis som två av dem lean i en kyss.

Ahh, den (mycket grov) glädjen i föräldraskapet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar