9 Unika Sakerna Med Att Ha En Unge Som Ser Inget Som Du

Jag är en mörk complected, hårig, brown-eyed italiensk kille. Som min fru, min 4-åriga dotter är platina blond med ljusa blå ögon och en allmänt vitaktig nyans. De är nästan genomskinliga. När tre av oss är tillsammans, ser vi som en mor och dotter och några läskiga killen gå för nära dem. Här är några saker att gå med att vara far till en dotter som är min fysiska antites:

1. Att obeskrivlig känsla när du ser din vackra lilla mirakel i ögat, hon ser tillbaka på dig, och du har den där magiska ögonblicket där du tänker för dig själv, "Vem fan är barn är det här?"

2. När folk säger hur vacker din dotter är, du känner mig märkligt förolämpade.

3. När du ta med din dotter till lekplatsen utan sin mamma du har som ständig känsla av att andra mammor och pappor undrar vad du gör där. Du hittar dig själv att ringa, att gå över till, kramas och röra din dotter alldeles för ofta för att avvärja deras misstänkta i sidled ser ut. När din dotter så småningom skriker "Lämna mig ensam !" ser ut kan bli mer än bara misstänkt, och du känner dig tvingad att säga till en olämpligt hög volym, "prata inte med din far på det sättet, Dotter . Du är min dotter. Prata inte med mig, din far på det sättet!"

4. Du lär dig vilka av dina vänner som är alldeles för snäll, eller behöver glasögon, när de säger, "Åh, jag ser en hel del av er i henne."

5. Du lär dig vilka av dina vänner som har inga knullar kvar att ge när de möter henne och säga, "Dude, det är ingen jävla sätt hon som är din."

6. Du regelbundet undersöker din dotter som om hon upp för "Bäst i Rasen" i Westminster, söka efter en viss likhet— alla likhet. Du jämföra huvud form, ögonbryn i längd, näsborren storlek, öronhöjd, hårfäste, tå hår, armhålor, knä gropar, och fotsulor, och ändå komma upp tom.

7. När din dotter är att agera som en jackhole i det offentliga, kan du bara ta ett par steg bort och ingen vet att hon är din jackhole.

8. När mobiltelefoner runt om du låter en Amber alert, du har ett ögonblick av panik i tron att du kan vara orsaken till det.

9. Du är i hemlighet tacksam för att din dotter inte exakt liknar dig, eftersom "päron-formad bonobo" är inte en bra titt på någon.

Nu vet jag vad du tänker ( Har han inte sett Maury Povich visa?! ) men låt mig försäkra er, vi är 86 och 87 procent säker på att hon är min. Jag är glad för att hålla älska henne och ta hand om henne oavsett—så länge hon inte är en komplett jackhole.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar