Kelly Clarkson Talar Om Sex, Familj och kroppsuppfattning

Min dotter föddes i augusti 2002, under den första säsongen av American Idol . Och när jag låg där på sjukhuset rummet kalasar på is chips och förbannade den dag vi bestämde oss för att gå vidare och dra målvakten, skojade jag till min man att vi borde ge våra barn efter vilken av de tävlande fick röstade bort den natten. Bra idé, eller hur?

Så den tävlande röstade bort den natten var Christina Kristna—vilket sög för oss, eftersom vi är Judiska. Men hade en viss 20-åring från Fort Worth, Texas, har blivit född med en något mindre episka uppsättning av rör, jag skulle nog ringa min grabb Kelly Clarkson.

Alla som var att köra igenom mitt huvud när jag läste att Missa Oberoende sig var som täcker de Får Frågan om Redbook med sin egen dotter, Rose River. Tja, det och det faktum att jag nu är riktigt, riktigt gammal. Och om du undrar hur Kelly gick om att välja hennes barnets namn, det är för att, som hon sa Människor , hon bor i närheten av en flod och hon älskar allitteration.

Hur som helst, mycket surr kring Kelly ' s cover sin tur kommer från det faktum att hon vägrar att vara kropp-skam (se också: Rosa , Bethenny Frankel ), och att hon svär på att hon inte kommer vara proportionerliga till en vanlig spindel i sex med sin make någon gång snart. "Jag har alltid svurit vår skulle inte vara en relation där vi måste schemalägga sex," säger hon Redbook . "Det kommer aldrig att hända. Vi sätter alla andra först. Jag kallar det syre-mask mentalitet—ta hand om dig själv först!" Ja, ja, det är vad vi alla sagt . Prata med oss i sex månader.

Kelly är en total badass, men när det gäller att stänga till online haters som konsekvent försöker att få henne att må dåligt över sin bod. "Jag vet inte hemsöka om min vikt, vilket förmodligen är en av orsakerna till att andra människor har ett sådant problem med det", säger hon Redbook . "Det är bara vissa människor som är födda spinkig och med en bra ämnesomsättning—det är inte jag."

Och medan popstjärnan erkänner att han ibland önskar att hon hade varit född med en bättre ämnesomsättning, Kelly är smart nog att inse att gräset är alltid grönare. "Någon annan förmodligen önskar de kunde gå in i ett rum och bli vän med alla som jag kan, säger hon. "Du vill alltid vad någon annan har."

Som en episk uppsättning av rör, till exempel.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar