10 Skäl Att Inte Hålla Ditt barns Kön Hemligt

En av de enda saker som jag hade att se fram emot under båda mina graviditeter var att ta reda på barnets kön i 20 veckan ultraljud. Allvarligt, det var allt jag levde för. För mig, graviditeten var en lång och ofta tråkiga erfarenheter. Jag bokstavligen räknat ner dagarna tills jag skulle ta reda på könet, så det var ett steg närmare att sätta ett ansikte till namnet på passageraren som jag bär i min mage.

Jag vill bara veta saker. Om du är någon på Team Green, som har tålamod och mod att hålla ut för att ta reda på könet på din bebis tills den episka ögonblick av födelse, mer makt till dig. Jag kan inte ens låtsas att jag förstår ditt beslut, men du har min respekt.

Lustigt nog finns det många föräldrar som spelar tystlåten om att hålla kön på sitt barn en hemlighet. Den goda nyheten är att även om det är helt ditt beslut om att ta reda på kön eller inte, och att berätta för familj och vänner eller inte, det är väldigt lite press på dig.

Ingen bryr sig om din baby kön så mycket som du gör. Om du vill ha att hålla det hemligt, det är bara peachy. Men det finns 10 bra anledningar till att inte:

1. Du är otålig.

2. Hemligheter inte göra vänner.

3. SPOILER ALERT—det kommer att vara en pojke eller en flicka.

4. Ingen bryr sig egentligen så mycket, de är bara frågar för att vara artig.

5. Människor kommer att sluta fråga dig samma fråga igen och igen, eftersom du kommer slutligen att ge dem ett SVAR.

6. Du kan inte stå ut med tanken på att teknikern att veta något du inte på 20 vecka ultraljud.

7. Det kommer att ge dig något att prata om på din baby shower.

8. En gender reveal är ett enkelt sätt att få Facebook gillar.

9. Alla kommer att få reda på så småningom.

10. Ingen bryr sig om.

Relaterade inlägg: Allt Du Egentligen Behöver Veta Om Graviditeten

Det här inlägget publicerades först på Mommyish. Läs mer här .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar