Kama Sutra — Som Har Tid För Detta Mycket Sex?

När jag var 15, jag snubblade in på en bok om Kama Sutra positioner i min väns källare, som ägs av min kompis mor-och farföräldrar. Tänker tillbaka nu, det verkar lite krångligt för en 15-årig pojke att bläddra igenom Jim ' s far-och morföräldrar bok av positioner, men på den tiden, jag visste inte riktigt tycker mycket om de två 60-någonting-åringar på övervåningen. Jag var för upptagen med att tänka på hur dåligt jag ville prova varenda en av dessa krumbukter en dag.

Jag var ung och full av testosteron, så när jag bläddrade igenom toon av två personer i en position efter den andra, undrar om, när den dagen kom, jag skulle vara lycklig nog att gå om en bok som denna med en röd penna och bocka av varje position, något som liknar vad jag gör med en inköpslista idag.

Naturligtvis, den här boken var väldigt Amerikaniserad, fokusera bara på att sex och sexuella positioner som är egentligen bara en liten del av Kama Sutra, men naturligtvis, som jag inte vet något av detta. Allt jag kunde tänka på då var sex, kön, och mer sex — och antagandet att mitt framtida liv skulle vara full av det.

Nu när jag är 35, med fru och tre barn under 10 år, jag tänker tillbaka på det ögonblicket och skaka på huvudet i bestörtning. Jag älskar min fru. Jag tycker att hon är otroligt attraktiv, ännu mer så än jag gjorde när vi träffades för 15 år sedan. Jag känner henne bättre, jag litar på henne mer, och hon är en absolut skönhet.

Men verkligheten är att vi bara inte har denna typ av tid. Vem gör?

Vi kanske borde ha tagit mig tid till att kolla av Kama Sutra-listor innan vi hade barn, men inte vi. Kanske andra par med små barn har stort vanliga windows tid till hund-ear deras favorit upplagan av Kama Sutra. Och om så är fallet, är bra för dig. Ärligt och uppriktigt.

Men när det kommer till intimitet, om vi inte hittar en barnvakt för natten och kör ut till ett hotell, vi är kvar med korta windows tid, vanligtvis vid slutet av dagen, när barnen är i säng, men innan vi är alltför utmattad för att inte kollapsa i sängen och omedelbart falla i en djup sömn.

För att komplicera saker och ting ytterligare, under de korta intimitet windows, vi belastas med mycket verkligt hot att ett barn kan när som helst knacka på vår dörr för att be om ett glas vatten, eller att låta oss veta att de inte kan sova, eller att be för någon att undersöka för monster, eller för att se om de kan få en string ost, eller för att göra oss medvetna om att de gick kissa och tvättade sina händer, eller... vem fan vet.

Faktum är att barn är världens största cock-block i historien för evigt. Jag menar, jag älskar dem, men fakta är fakta, och om jag och min fru kommer att njuta av någon form av sexuella liv tillsammans, det är nog bäst att vi tar bort en del av trycket och lämna boken i positioner så att vi faktiskt kan få jobbet gjort.

Kom att tänka på det, kanske är det därför som boken i Jims far källaren i första hand.

Jag är säker på att det är någon där ute som bara längtar efter att berätta hur deras äktenskap misslyckades eftersom de inte var att hålla det spännande i sängen, eller tala om för mig att jag bara inte har försökt tillräckligt hårt, och hur de bokstavligen spendera timmar med att försöka reda på nya rörelser i alla delar av huset, har sina barn i 100% stöd av sin sexuella prospektering. Tja, om du är en av dessa människor, grattis. Denna artikel är inte för dig.

Jag talar till de par som är som min fru och mig, vill vara intim med den person de älskar mer än någon annan i världen, men kunde inte hitta mer än en kort fönstret oavbruten tid utan ett barn som tjatar om att få uppmärksamhet.

Jag blir du. Jag förstår din frustration.

Du är inte ensam.

Eftersom det här är den sak, det är bara andra dagen var jag på nätet och en artikel kommit upp på några föräldraskap webbplatsen med ett gäng tecknade Kama Sutra positioner. När jag bläddrade igenom dem, tänkte jag om den yngre av mig. Jag tänkte tillbaka på den unge mannen i hans kompisar' källaren och tittar igenom bilder av positioner och föreställa sig sin framtid. Och när jag gjorde det, mådde dåligt. Jag undrade om Mel och jag gjorde något fel. Jag undrade om mitt sexliv var inte lever upp till de tidiga förväntningar eftersom vi suger på att vara ett gift par. Jag kan inte hjälpa men undrar om andra föräldrar i min situation, både män och hustrur, har känt samma sätt i en liknande situation.

Men sen tänkte jag om verkligheten av det. Jag tänkte på hur mycket jag älskar min fru, men också på alla krav omkring oss — arbete, räkningar, barnens läxor och fritidsaktiviteter aktiverar — och jag insåg att just nu, Kama Sutra-stil sex är bara inte en prioritet. Och vet du vad, det är normalt. Vi är intima, och vårt sexliv är bra, men att ta till nivån på olika positioner och prospektering bara inte i korten just nu. Kanske senare. Kanske när barnen är mer självständiga.

Men nu, vad vi har är bra. Det är egentligen är. Vi är två engagerade föräldrar som verkligen älskar varandra och har tid för en konsekvent och regelbunden intimitet, men har verkligen inte tid för något som Kama Sutra.

De flesta föräldrar inte har allt för mycket tid för intimitet, så njut av den lilla tid du har. Det är allt bra. Ta bort trycket, glida in i sovrummet, låsa dörren, dra av pyjamas byxor, och njuta av dig själv innan ditt barn knackar på dörren.

ADVERT

Lägg till din kommentar