Bara för en dag

Bara för en dag, jag skulle vilja vara okej med mig.

Bara för en dag, jag vill inte känna som att jag har misslyckats, eller inte klarar av varumärket som en mor.

Bara för en dag, jag vill sluta slå mig upp för att inte vara den sortens mamma jag trott att jag skulle vara.

Bara för en dag, jag vill sluta slå mig upp för att inte vara som andra mammor jag ser runt omkring mig (och att komma ihåg att de alla har sina kamper, också).

Bara för en dag, jag skulle vilja att stoppa dessa ord som spelar i mitt huvud på en slinga: "Du ska inte göra det rätt, detta moderskap sak. Du måste vara snällare. Nej, du måste vara mer konsekventa. Du behöver för att bli mer organiserad. Nej, du behöver för att koppla av dina krav."

Bara för en dag, jag skulle vilja räkna ut ett sätt att tillåta mig själv att bara andas. För att stoppa och lukta på rosor. För att njuta av de små sakerna. Att bara vara.

Bara för en dag, jag skulle vilja hitta glädjen i moderskap som jag brukade känna innan jag blev så överväldigad av det hela. På grund av att en liten röst håller berättade för mig, "De kommer att växa upp och innan du vet det. Ja, det är svårt, riktigt svårt ibland, men en dag du kommer att missa detta tillfälle."

Bara för en dag, jag önskar att jag kunde se mig och mina barn och min familj som andra verkar se oss som något ganska speciellt.

Bara för en dag, jag önskar att jag kunde lista ut hur man är en vän till mig. En vän som jag försöker vara mot andra. Den typ som lyssnar, uppmuntrar, tröstar och ser det goda i. Varför är det så svårt att vara snäll mot mig själv?

Bara för en dag, jag önskar att jag kunde göra alla dessa saker, dessa små, men oerhört svåra saker.

Eftersom jag tror, kanske, om jag kunde göra det bara för en dag, då jag kunde göra det för en livstid.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar