Det är En Ny Netflix Visar Att Föräldrar Kommer att Älska lika Mycket Som Sina Barn

"Julie' s Bedroom" är en show som du ska gärna titta på med dina barn

Vi alla växte upp tittar på Julie Andrews. Hon är en legend; våra Mary Poppins, våra Maria von Trapp, vår Drottning Clarisse. Mina barn och jag titta på dessa filmer på vanlig, så döm om min glädje (och efterföljande nervöst sammanbrott) när jag fick veta att jag skulle få träffa henne personligen för att diskutera sin nya Netflix kid ' s show.

Det var typ av en stor sak, och så är denna fantastiska visa att du faktiskt vill ha för att titta på med dina barn.

Över kaffe och kakor (ja, jag hade kaffe och kakor med Mary Poppins, nej, jag försöker inte att få henne att sjunga "A Spoonful of Sugar" med mig, men jag kom för nära), vi pratade om vad som gjorts Andrews bestämmer dig för att skapa och stjärna i Julie Greenroom ett samarbete med hennes dotter Emma Walton Hamilton, som hjälpte till att skriva och producera.

Den visa, som finns tillgängliga idag på Netflix, var en lång tid att komma. "Jag har alltid velat göra en föreställning som den här," Andrews sade. "Jag har alltid kände att det bara kunde bidra och ge barnen några alternativa sak att titta på som inte var MTV."

"Livet kom i vägen och så småningom, den underbara Mupparna kom och min relation med Henson familj har länge varit mycket trevlig," Andrews förklaras. "De sa till mig en dag," Skulle du älska att göra något i konst? " och jag sa ja, att Skulle jag skriva på direkt."

Och det gjorde hon, tillsammans med sin dotter, som har praktisk erfarenhet av ämnet. "Jag körde på en teater i 17 år och gjorde allt den unga publiken programmering det. Jag var i princip Ms Julie," Hamilton sade, med hänvisning till namnet på Andrews karaktären i serien.

Fröken Julie" driver en regional teater företag och undervisar en grupp barn (som råkar vara Jim Henson dockor) om ins och outs av scenen. Någon kändis du med i 13 avsnitt har Alec Baldwin, Idina Menzel, Ellie Kemper, David Hyde Pierce och Carol Burnett. Varje episod fokuserar på en särskild aspekt av teater som skriver, agerar, improv, dans och kostym.

Bild via Netflix

Seriens syfte är att införa teater för barn på en tid när skolans budget nedskärningar arts program frodas. "Ju tidigare vi kan nå barnen med konst, desto mer bekväm kommer de att kännas och mer tillgängligt kommer det att bli för dem," sade Hamilton. De hoppas att väcka något hos barn och om den leder dem på vägen till att bli involverade i konst, de kommer att bli nöjda. "Om någon en av dem är att vi har fått det gjort," strålade Andrews.

Även om målet var att hjälpa barnen att få ett intresse för teater, de ville fortfarande vara barnslig i sin inställning. "Försöker att göra det roligt, försöker att inte predika för mycket, men bara försiktigt bjud in dem och ge dem en del undrar om det", säger Andrews.

Bild via Netflix

Tillsammans med den pedagogiska aspekten, och den visar också känd för sitt arbete med integration. "Vi ville att det skulle vara så inkluderande som möjligt, så att varje barn kan se sig själva i ett av dessa barn," sade Hamilton. De rösterna har olika kulturella tecken, såväl som en marionett i en rullstol, som är nonchalant upp och förklaras i den första episoden.

Bild via Netflix

Deras råd till föräldrar som vill införa konst till sina barn, bortsett från att stämma in i "Julie Greenroom," är enkel. "Lyssna till vad de tror skulle slå på dem på de flesta, för att de vill prova på allt som barn", säger Andrews. "Titta på din enskilda barnet för den sak som slår an fantasin," ekon Hamilton. "Och förse det!", säger Andrews.

Bild via Netflix

I slutet av vårt samtal, jag fick äran att höra med egna ögon vad som fick Andrews själv intresserad av teater som barn. Det visar sig, en stenig relation med sin styvfar som hon beskriver som "en fin tenor," var vad som ledde till upptäckten av hennes legendariska röst. "Under kriget, mina skolan stängd på grund av obligationer och whatnot, och det låter som en skämtsam, men i ett försök att hålla mig lugn och kanske för att hjälpa oss bond, min styvfar började ge mig sånglektioner. Han upptäckte att jag hade en freak barnens röst som kan gå ganska höga, och insåg snabbt att jag borde vidtas för att någon mycket bra, och så snart som möjligt."

Andrews säger att det var "stor lycka" som fick henne som deltar i arts, och inse att alla barn inte har en fördel, "Julie Greenroom" var född. "Jag var den lycklige", säger hon.

Och så är vi över att hon delade med sig av sina talanger med oss i alla dessa år och är nu dela dem med våra barn.

Du kan kolla in "Julie' s Bedroom" idag på Netflix.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar