Jimmy Fallon Vill Hjälpa Nya Pappor Lura Sina Barn

Jimmy kommer ut den 9 juni, och kallas Ditt barns Första Ord som Kommer att Vara DADA . Jag minns att jag varnade av våra barnläkare att vår bebis första ordet SKULLE vara "Pappa" för att det är mycket lättare att säga än "Mamma," men Jimmy blev bränd av sin egen baby. Ha! Han försökte även lura henne genom att kalla allt runt omkring dem "Dada"—hennes flaska, blöjor, jordgubbar—men det fungerade inte. Så han skrev en bok om det, i hopp om att hjälpa andra pappor lura sina barn.

Fallon, far till två flickor, pratade med Föräldrar online om att vara pappa, och det visar sig att trots sin berömmelse, han är typ av en vanlig typ av pappa, med undantag för den del, där han gör sin egen barnmat. (Betor och mangold pudding är hans specialitet.)

© Macmillan Children ' s Publishing Group

Här är några av hans föräldrars insikter:

'De kräks en hel del. För en sekund trodde jag att jag behövde byta namn på min första Linda Blair och hyra en präst, eftersom hon var spotta upp så mycket".

Jag är bara glad att kräkas är inte bara för de icke-känd.

Han blev förvånad över det faktum att människor hittar han en förälder och sedan prata om bajs hela tiden.

"'Åh, du har en ny bebis? Är hon sova? Är hon bajsa?' Normalt skulle jag vara rodnad, men som förälder har du bara får användas till det, och bajsa är bara ett annat verb i din vokabulär."

Av någon anledning får jag alltid bilden Jimmy Fallon som en kille som kan redan prata om bajs. Man lär sig något nytt varje dag.

"Jag trodde att jag aldrig skulle kunna bli som irriterande person, men så fort Nalle föddes jag visar iPhone snaps till en taxichaufför.'

Detta är en inte förvåna mig alls. en kärlek av sociala medier plus en ny bebis är en ganska potent kombination.

De frågade honom som "Tonight Show" - gästen att han skulle lita på att passa hans barn.

"Förmodligen Kommer Ferrell. Han är en bra pappa med fina barn och att han skulle vara en super-kul barnvakt."

Mig, att jag skulle ta Tina Fey. Eller kanske Carol Burnett.

De frågade honom om hans barn bära hand-me-downs, och detta förvånade mig.

"Jag har alla mina syskonbarn kläder. Och alla gåvor som vi får från kändisar som vi ger till olika välgörenhetsorganisationer som Barnvagn och Leksaker för de Minsta. Så det är lite lustiga eftersom vi ger bort saker som Hermès tossor. Så det är inte bara ditt barn kommer att vara klädd, men hon kommer att vara klädd som en Kardashian!"

Usch! Jag kan inte vänta att se alla dessa barn klädd i Jimmy Fallon är designer castoffs på Instagram.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar