Jill Kargman Om Moderskap, att Vara Fyrtio & Höja Barnen i NYC

Om du har sett Bravo manus komedi Udda Morsan Ut så vill du antagligen Jill Kargman att vara din mamma BFF så mycket som vi gör. Inte bara är hon stjärnan i showen, skapade hon det — och vände hennes egna erfarenheter av att handskas med mammor i hennes Upper East Side huva i lustiga underhållning för resten av oss.

Denna vecka, hennes bok Strö Glitter på Min Grav: Observationer, Restauranger, och Andra Upplyftande Tankar Om Livet träffar hyllorna så vi satte mig ner med henne för att prata råd, de goda delarna av att vara i din fyrtiotalet, och med ditt barn som en ursäkt för att få reda på saker.

Alla behöver en vän som är smärtsamt ärlig, om så bara för att ta spotlight på sitt eget föräldraskap brister för lite.

Demens, sköra ben, gamla damen tänder, holy shit... Vad är de bra sakerna med att vara 40-ish?

Jill: Du är helt ge inte alls lika många knullar om vad folk tycker. Du förstår din dödlighet så du uppskatta varje dag ännu mer. Och du har en mycket stark känsla av sig själv och därför navigera i världen med en bättre instinktiva kompass.

Vilka råd skulle du ge någon som väntade sitt tredje barn?

Jill: Hunker ner och slå på hjälp. Jag har alltid velat göra det själv och har knäppts fast om jag inte hade fått någon att hjälpa mig. Också det är ännu mer galen, så gör en verklig insats för att mejsla ut ensam tid med din make / maka.

Arbete/familjeliv är skitsnack, det vet vi. Några tips för att hålla både måttligt sig flytande på en gång?

Jill: Helgerna en gång eller två gånger per år som ett par för att påminna dig om vad det var som pre-stork (middag är inte tillräckligt!) och kanske försöker några små anteckningar eller presenter överraskning, omtänksamma gester för ingen anledning.

Vad var din sista "skrämmande mamma ögonblick"?

Jill: Eh...fem minuter sedan? Jag blåste en lunga bit skriker på mina barn att sluta kivas.

När var den senaste gången du använde ditt barn som en ursäkt för att få ut något du inte vill göra?

Jill: Åh igår kväll. Det är en annan bonus som om att vara i min 40-talet. Jag går aldrig någonstans jag inte vill gå. Jag vill bara säga att jag är hemma med barnen så jag ska ut en kväll och behöver vara hemma.

Har du någonsin varit de par som blir dumpad?

Jill: Helt och hållet. Vi har haft ett par fall där vi var lurat från en fest eller något eftersom jag var för frispråkig mot högern eller vad som helst, och de bestämmer att de inte vill ha oss nästa år — som vanligtvis är perfekt eftersom det i bilen på väg hem var jag tjafsa om att det var ett misstag att gå.

Vad är den minsta mängden sömn du fortfarande kan fungera på?

Jill: Åtta timmar.

Vad är det värsta med att uppfostra barn i New York? Vad är bäst?

Det värsta är överflödigt — barn som pratar om att flyga privat, andra eller tredje hem, iögonfallande konsumtion, lucite plattor som bar mitzvah inbjudningar, klibbig skärmar av rikedom.

Det bästa är att om du använder NYC som en tredje förälder och verkligen resa till alla fem stadsdelar, utforska olika gallerier, mat från hela världen, teater, etc., dina barn kommer att vara så världsliga och inspirerad.

Löss eller magsjuka – vilken skulle du helst ta itu med?

Jill: Löss. Det suger, men barf och " rhea suga hårdare och är smärtsamma.

Hur reagerar du när dina barn säger att de hatar du?

Jill: Jag struntar i det och sedan när de säger att jag älskar dig, säger jag, "Åh, jag trodde du sa att du hatade mig?" Och de ber om ursäkt och kramade mig.

Klicka nedan för att köpa Jill ' s bok, och egentligen, om du inte redan tittar på Udda Morsan Ut, börja!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar