Jessica Simpson Är Att Leva Det Mest Relatable Graviditet Liv

Vi känner Jessica Simpsons graviditet smärta, vi har verkligen inte

Jessica Simpson är gravid med sitt tredje barn och hela hennes graviditetsdiabetes resa har varit en fröjd att följa på Instagram. Kanske inte för henne, men för fans och dem av oss som har varit gravid innan — det är en njutning. Eftersom hon har den mest relatable graviditet någonsin. Vi känner hennes smärta.

Om Simpson ' s sista Instagram-inlägg är någon indikation, hon är längre än redo för att har hennes barn. Och med detta är hennes tredje gå runt med graviditet, vem kan klandra henne?

"Trångt men jag är pushin' igenom." LOL. Hennes ansikte säger allt. Hon kan vara olycklig, men hon har en jäkla känsla för humor.

I ett annat inlägg, delar hon att hon nu var tvungen att drastiskt ändra sin sovande arrangemang på grund av tredje-trimestern sura uppstötningar.

OMG. Finns det något värre än att försöka sova bekvämt samtidigt som höggravid? Jag kommer ihåg att lägga upp på soffan under åtta månader och nio, omgiven av varje kasta kudde vi ägde på den tiden. Och visst, jag visste att när barnet väl kom var jag inte kommer att sova alls. Men jag kan tala om för dig vad de 3-4 timmar en dag var en jävla massa mer bekväm minus jätte bula!

Igår, Simpson skrev om sin senaste graviditet...öh... missöde .

"Varning...inte luta sig tillbaka på toalett när de är gravida." Även om det är svårt att inte skrocka om detta (och det är väl det som var hennes avsikt i att posta det), det är också svårt att inte relatera. Visst, vi kanske alla inte bryta wc-stolar är gravid, men jag är säker på att många av oss har ingen brist på ödmjuka stunder och minnen att dela.

Mina fötter var så svullna och jag hade så svårt att böja sig, jag var tvungen att be min man att fästa endast sandaler som passar mig på den tiden. Så småningom jag bara gav några billiga röv flip-flops och tofflor eftersom jag slutade ge ett skit. Jag var tvungen att köpa en steg pall för att hissa mig själv i vår säng (tills jag inte kunde sova i det längre). Mitt lilla barn nu använder sade pall att borsta hennes tänder, så...win-win.

På tal om svullna preggo fötter — hoo pojke, Jessica Simpson har fått oss det också.

Förra månaden, delade hon med sig ett foto av henne plågsamt svullna fötter och vrister. Hon crowdsourcad vissa åtgärder inför hennes baby shower eftersom flickvän förmodligen visste att hon skulle vara på fötterna hela dagen.

Efter en koppning sesh, hon visade vad hon kallade henne för "skankles" — mager vrister.

I grund och botten, Jessica Simpson är att leva som graviditet livet och leva det på ett sätt som bokstavligen alla av oss icke-kändisar kan relatera till. Hon ser ut som en vanlig (om det är ovanligt vacker och perfekt gjort-up) gravid kvinna, och vi älskar henne för det. Och det bästa av allt, hon är på upploppet!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar