Jenny Mollen På Skit Delar Av Föräldraskap

Jenny Mollen — bästsäljande författare, skådespelerska och rolig kvinna bakom Twitter-konto @jennyandteets — är mamma BFF vi alla önskar att vi hade. Du vet, den som inte insistera på tråkiga skiten ur dig med milestone talar och hennes senaste idé för nyttiga snacks? Hon är mamma vän som du faktiskt vill umgås med, som gör att du känner dig bättre genom att erkänna att hon helt använder tv som barnvakt också.

"Fram till för två år sedan, hennes liv var spännande, sexig, lite excentriska, och hundra procent impulsiv," hennes författare bio läser. "Sedan de hade sin son, Sid, och över en natt, Jenny var tvungen att växa upp: att vara ansvarig för att borsta hennes hår, för att lyssna till hennes röstbrevlåda." Hon har ett barn med sin man, skådespelaren Jason Biggs.

Mollen satte sig ner för att svara på vissa av våra brännande frågor om moderskap. Vad vi verkligen vill veta är hur hon hanterar åtta timmars sömn.

Avsluta meningen: Moderskapet är...

Jenny: Konstant.

Vilka råd skulle du ge till en ny mamma?

Jenny: Inte slå dig själv för att inte vara "perfekt" Ber om en epidural! Amma så länge eller så lite som du vill. Släpp ut av din Mamma och jag klassen om alla i din klass suger. Klippa håret. Komma tillbaka i gymmet. Köpa något gulligt, och glöm inte att klappa din hund.

Vad var din sista "Skrämmande Mamma Ögonblick"?

Jenny: I går min son mig lite medan jag var flytande honom runt poolen. I stället för att säga åt honom att inte bita, min gut reaktion var att doppa honom under vattnet. Han var i chock, men jag är ganska säker på att min poäng var gjort.

Moderskap kommer med en mycket oroande. Vad är en sak du har lärt mig är inte värt att oroa sig?

Jenny: Jag trodde alltid att jag skulle vara strikt om min son tittar på TV. Nu är det ganska mycket min favorit sak han gör (bortsett från att ge kyssar).

Angela Weiss / Getty Images

Hur gör du för att dela upp skit delar av föräldraskap med din man?

Jenny: Enkelt uttryckt, övertyga din man att de enkla delarna är faktiskt skit och skit delar är de som han är ansvarig för.

När var den senaste gången du använde ditt barn som en ursäkt för att få ut något du inte vill göra?

Jenny: Jag tror att jag hade barn som ett sätt att få ut av skit jag inte vill göra.

Vad är den minsta mängden sömn du fortfarande kan fungera på?

Jenny: 8 timmar.

Vad är det sista du åt och försökte att dölja från dina barn?

Jenny: En burk Nutella.

Vad är ditt val av dryck efter en lång dag?

Jenny: Kryddig tequila eller heroin.

Jenny ' s nya bok, Live Fast Die Hot , tryck bara på New York Times best seller lista. Grattis, Jenny!

ADVERT

Lägg till din kommentar