Jennifer Garner Är Varje Mamma Med En Bil Full Av Slumpmässigt Skräp

Jennifer Garner vet hur det är att ha en bil full av barn sopor

En annan dag, en annan anledning till att tigga alltid härliga Jennifer Garner för att vara min mamma BFF. Hon är inte bara underbara och bedårande på Instagram hon är också väldigt ärlig om föräldraskap — och alla bokstavlig skit som kommer med det.

Gå in någon MomMobile och en sak är säker — det är en enda röra. Och om det är inte en enda röra, du skrämma mig och jag kan ta ett tag att lita på dig, men efter det, du är helt lära mig hur man kan hålla min bil ifrån en container på hjul.

Garner är precis som mig/oss i att hennes bil är oftast fullt av skit, och ibland har hon till och med försöker få det hela insidan. Hon delat detta fantastiska foto som är ganska mycket för mig varje gång jag kommer hem från någonstans (men ändå på något sätt, min bil är fortfarande en dump).

Random papper? Kolla. Iskaffe? Kolla. Någon form av shake eller mjölk kvar av ett barn? Kolla. Keps, böcker, planner det har nog ingenting faktiskt skrivit i det? Kontrollera gånger tre. Hon rubricerade fotot, "Varenda gång jag kliver ur bilen. Hur? Varför? #notstaged #notaproblem #ivegotit #iknowyoufeelme"

Holy shit, gör jag alltid. Min man vindar in i huset med båda händerna tom när han kommer hem, men jag är alltid en röra, med ett finger för jag har avsiktligt hållit fri att dra skärmen dörren öppen, som jag sedan håller med min rumpa så jag trycker mig in i huset, armar fulla av slumpmässigt skräp. Det är en glam life, säger jag ya.

Också, jag sa till henne planner var också förmodligen tomt. Och värdelös och full av barn scribblings.

Även om jag (försöka) att upprätthålla en "ingen mat" - regeln i min bil, den klarar ändå av att vara en catch-all) för ett antal värdelösa artiklar och faktiska viktiga saker. Om ni såg i det nu, jag kan lova det skulle vara runt 14 tomma eller halvtomma flaskor vatten, min dotter: s softball-utrustning, min son bibliotek böcker, några Shopkins, parkering glider från att gå till stranden, hund koppel och skålar, och pappersarbete från vem-vet-vad. Och ändå, jag fortfarande promenad i mitt framför dörren ser exakt ut som Garner i hennes Insta pic minst en gång om dagen.

Det är inte bara hennes bil — Garner också en gång låt oss in på innehållet av hennes "mamma börs", så eftersom hon vet att hennes bil är en katastrof för mig gör att jag mår mycket bättre om mitt liv.

Finns det särskilda Pinterest-y organisatoriska hacka oss mammor kan använda i våra fordon som skulle hjälpa till att skära ner på röran? För säker. Göra alla en av oss har tid till det för skit? Absolut inte. Så vi ska fortsätta dragande armloads av nonsens från bilen varje gång vi kommer hem. Åtminstone nu vet vi att även Jennifer Garner är muttra för sig själv och släppa saker tillsammans med oss.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar