"Hunger Games" - Stjärnan Meddelar Graviditet I Sweet Instagram Hyllning Till Morsan

Jena Malone är mest känd för sin roll i the Hunger Games-serien, men hon har fått en ny roll på horisonten — hon kommer att vara en mamma. Det är det första barnet för den 31-åriga stjärnan. Skådespelerskan tillkännagav sin graviditet på Instagram igår med en eterisk foto och poetisk hyllning till hennes egen mamma.

"Livmodern så att livmodern / wing för Att slå / jag klättrat upp ur den evige / Och i form av mig,

Några ord som jag skrev år sedan när jag tänker på min egen mamma. Och den kvinna hon var, när hon hade mig. Och den kvinna som jag nådde ut att bli. Formen dina önskningar göra av dig. Kroppen blir du för att hålla dina drömmar. Det är med båda fötterna på jorden och ett hjärta svullnad i en ocean av kärlek som jag vill dela den nya formen jag blir att hålla den största drömmen av dem alla."

Malone nämner bilden var tagen av hennes "baby daddy," fotograf Ethan DeLorenzo. Han delade med sig av en annan vacker bild på mamma-till-vara på sitt Instagram-konto @uglyhippy :

Han rubricerade den underbara foto: "Min familj. @jenamalone och att mitt barn ska vara."

Underbara star plus otroliga landskap plus fotograf "baby daddy" är lika med en fantastisk graviditet tillkännagivande. Grattis!

ADVERT

Lägg till din kommentar