10 Saker jag har Lärt mig Sedan jag Blev Pappa

1. Jag är ingen idrottsman. Ingenting stärker det faktum att få klipp från din åttonde klass baseball team var rätt beslut mer än att stirra ner på din son. Denna pint storlek version av du kan vara rolig och söt, men när det kommer till sport är han ' t kunna fånga en nerf bollen kastas till honom från ett avstånd av en och en halv fot. För varje kid på park som ser ut som de närmaste av LeBron, det är 100 korta, knubbiga och kära som bara kommer att gå professionella inom sporten Twinkie att äta.

2. Det finns ingenstans du kan dölja din mobiltelefon som ett barn kan ' t hitta det. De säger att barnen anpassar sig snabbt och det är bevisat av det faktum att min son hade räknat ut att dra med öppna min iPhone när han var tio månader gammal. Välsignelse av telefonen är att man kan ge det till ditt barn i en nödsituation och de ' ll sluta skrika. Förbannelsen av telefonen är att använda den för att strömma Daniel Tiger innebär att från den stunden framåt kommer de att börja lägga sina händer ner dina byxor med fickor letar efter det.

3. Moms på park kommer att ge dig det stinker i ögat. Jag börjar detta genom att säga att inte alla mammor i parken är så här, men det verkar som att en hel del faller in i denna kategori. Jag är den primära eftermiddag tar hand om min son, och att han tycker om att förstöra en hel del fina saker vi har i vårt hus, jag brukar hitta mig själv i parken. Parken nära mitt hus har en stor grupp av mammor som är förmodligen där för samma anledning. Dessa mammor alltid att ge mig " creeper stare "när jag kommer fram. Genom deras reaktion, skulle du tror att jag bara rullade upp i en panel van med "gratis godis" skrivet på sidan. Tror de verkligen tror att ett barn famlar weirdo kommer att anlända med en 16 månader gammal son? Plus, skulle du tror att efter 20 dag av att se mig ta min kid ner bilden de kunde sluta valla sina barn till andra sidan av den lekplats.

4. Ribban är satt lågt för pappor. Jag förstår detta nästa kommentar går emot allt jag rally för när det kommer till sina fäder, men det är LÄTT att slappa till när du ' re manlig förälder. När en mamma tar henne kid ut i det offentliga och de andra mammor att märka en fläck på ungen ' s tröja de ger "du ' åter en olämplig mamma" face men när en pappa tar sitt barn ur huset blir han en "titta på den där pappa för att spendera tid med sina barn" ansikte även om deras kläder är på bakåt. Vi pappor vet detta och använda det till vår fördel.

5. Jag har levt mitt liv som en lögnare. Innan jag hade barn skulle jag säga saker som " Jag don' t tycker att folk ska resa med små barn. Bara stanna hemma." Eller "Barn som smälter ner i butiken kommer från dåligt föräldraskap." Jag inte längre tror på dessa saker och skulle vilja utfärda en filt ursäkt till alla föräldrar jag sprang över under åren 2000 till och med 2013.

6. Tio minuter är en lång tid. Tio minuter är det bara tio minuter om ditt barn skriker i bilen och du ' re ingenstans nära hemmet. I så fall tio minuter är TIO FREAKING MINUTER. Det är tio minuter av tiggeri, muta med mat, och att lyssna på en konstig man sjunga "Hjulen på Bussen" av CD-skivan. Det ' s galen att se på livet innan ett barn när tio minuter var antalet minuter tog jag duscha.

7. Smyga mat är accepterat och krävs. Vi förstår alla att det är viktigt att föregå med gott exempel när det gäller att äta hälsosamt och att om ditt barn ser dig slår ner en selleri pinne, han kommer att vara mer benägna att göra samma sak. Jag vet också att om du tar fram en påse chips det ' s omöjligt att äta utan att tigga och gnäll från Mr Små Fingrar. Men eftersom du ibland bara vill ha en hel rad av Oreos, regler måste brytas och tre kakor måste vara tagit del av bakom omslaget av en tidning.

8. Små skor bör omklassificeras som ett vapen. Om regeringen kunde lista ut hur man weaponize smärtan av att ha ett litet barn att sparka dig i ankeln med ett par StrideRites inget annat land skulle motsätta sig oss. Se dessa storlek 2t Star Wars skor ser oskyldigt nog, men det är bara dem lulling dig i en falsk känsla av säkerhet.

9. Att räkna Ut Vilka Sysslor Du Planerar att Sluta. Det kan ta några fäder längre än andra, men de har alla samma ögonblick som de ' re gräsklippning och meddela att "en dag detta kommer att bli kid ' s jobb!". Det är den första av många mentala anteckningar du ' ll att tillkännage vilka sysslor du planerar att dumpa på ditt barn så snart de får tillräckligt. • Gräsklippning, jag är säker på att han kan börja göra det på tio. Gör de säljer ett barn storlek verkliga livet gräsklippare? • Varför är jag rensa katt lådan, barnets närmare marken, det är mindre att böja sig för honom. • Jag tycker det är dags för min son att hjulet soptunnor till backen. Det är nog bra för sin 17 månader gamla ben ändå.

10. Det är en sådan sak som för många täcken. Min fru och jag hade ' t äger ett enda täcke innan vi fick vår son, men nu är vi åtta. Jag älskar mina vänner och familj och vill inte missunna någon som var snäll nog för att få oss en baby gåva, men jag kommer att berätta för dig att om du ' åter tänka på att få någon ett täcke som en baby gåva snälla säg... ' t. På plus-sidan om nuclear Vintern någonsin kommer, jag ' m är fullständigt täckt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar