Det är Dags (för Att Avsluta Mamma Wars)

Du har nu förmodligen sett Tidskriften Time senaste cover.

Jag har skrivit det på min Facebook sida och tog en dusch. När jag kom tillbaka, jag läste igenom kommentarerna. Kommentarer som denna:

"Jag är kränkt av detta skydd eftersom inte alla kvinnor kan amma och formel är det enda alternativet"

"Jag tänker att det finns en hel del mammor som känner skuld över att inte ge sin bebis bröstmjölk från att läsa dessa inlägg och denna fåniga bilden."

"Formel utfodring ÄR skadligt för barn. Bröst är bäst".

"Otroligt. NÅGRA av oss inte har ett annat val. Låt oss lägga till ytterligare en belastning av skuld på kvinnor som ständigt oroar sig för att deras beslut är att skada sina barn."

"Så, är jag en dålig mamma eftersom jag arbetar? Trodde jag gillade dig, Skrämmande Mamma. Sluta följa nu." .

Du vet hur det suger att berätta ett skämt och sedan förklara punchline? Um, ja.

For the record, jag är en arbetande mamma. Jag formel matas alla mina barn och mina pojkar är omskurna. Om ett omslag som det faktiskt blev publicerad, (vilket, med tanke på det faktum att hälften av de människor som trodde att det var på riktigt, verkar inte alla som långsökt,) skulle jag vara det ultimata misslyckandet en mamma. Jag trodde att det var klart.

Den ursprungliga Tid locket är absurt och gör lite annat än grop mor mot mamma över de mest personliga val. Nej, även om jag kunde, skulle jag inte amma min nästan fyra år gammal. De flesta mammor skulle inte. Men, det är inte poängen. Poängen är att vi inte bör tillåta en tidning för att dela upp oss så här. Tid visste precis den effekt detta omslag skulle ha på landet och det lyckades vackert. Visar nyheter är över, Twitter är surrar och det är toppen historia i varje papper. Mödrar verser mödrar, än en gång. Väl spelat, Tid detta kommer säkert att vara en av de bäst säljande frågor av året.

Så, vad sägs om att istället för att låta detta för att tända Mamma Krig, slåss vi tillbaka? Låt oss inte dela in oss. Låt oss inte att kritisera en annan människas val och låt oss inte tillåta oss att känna som misslyckanden. Har vi inte fått nog? De kan publicera vad berättelser och täcker de vill, men vi behöver inte köpa in det. Vi kan vinna den här.

Jag tror att det är Dags.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar