Om Ditt Barn inte Kan Sluta Sjunga "Oh, Min Gud, Becky", Då är Det Dags Att Pre-Order 'Sjunga'

Filmen kommer ut den 21 Mars, och om du pre-order nu, du kan få Blu-Ray combo pack-versionen för $20 . Det kommer att komma på release datum, så du behöver inte ens lämna huset.

Om du känner dig sugen, och har rätt inställning, du kan välja de "Special Edition" - paket som har 3D-versionen.

Detta bör säkerställa att nästan 90 minuter av lugn och ro för att du, som alltid är en stor motivation för mig. Även om denna film, som jag kommer att vara parkerad på soffan bredvid barnen. Jag älskar det!

Och om du verkligen vill göra det till en sak, kasta i en av dessa popcorn poppers . Min dotter refererar till dem som "gammaldags." Vi fick en till Jul, och hela min familj är besatt. (Du kan fastna kärnor på någon affär. Super billiga.)

Redaktörer kan få prover och/eller en andel av inköp som görs via länkar på denna sida.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar