Det Tar En By... Och Andra Klichéer Föräldraskap

Ingenting kommer att välkomna fler oönskade råd i ditt liv än ett barn av din egen. Redan innan hans födelse, människor runt omkring dig (och fullständiga främlingar) är tvungen att berätta några djup och världsliga aldrig tidigare har använt dig av tips som de tror kommer att förändra ditt liv till det bättre.

Har du någonsin märkt att de flesta av den tid dessa ord av visdom som är lika meningslöst som den bröstvårtor på en snubbe? Du har hört det alla, och mer än hälften av den tid som den salvia råd de väljer att ge dig, det är bara några generiskt citat som egentligen inte lämna dig med något ämne (se #1).

Jag tror inte ge oombedd råd till andra, men om Jag gjorde det, jag skulle ge lite insikt som är lite mer specifika än att .

Så...jag gjorde en lista på saker som folk har sagt till mig vid olika tidpunkter i det förflutna och omtolkas dem på ett sätt som faktiskt hänför sig till livet med ett barn:

1. Det är vad det är . Men ibland du inte vet vad det är, och i de situationer jag rekommenderar att du tvättar dina händer om du har rört den.

2. Förvänta dig det oväntade . Det oväntade peep show. Ganska bokstavligt. Du trodde att ändra i gym class var klumpig? Vänta tills ditt barn gungor öppna delade badrum stall medan du är midstream.

3. Även detta skall passera ...Gas. Ditt barn kommer att passera massor av gas (och, när du är gravid, du kommer också) och det kommer dofta .

4. Livet går vidare ...och så gör vredesutbrott. Ibland för en hel kväll.

5. Förbered dig för det värsta . Det värsta du någonsin kommer att se i hela ditt liv. Seriöst, när var sista gången du duschade?

6. Hoppas på det bästa . Den bästa natts sömn möjligt.

7. Ingenting är garanterat i livet ...förutom taskig blöjor.

8. Vad är ditt är mitt eftersom allt är ... min enligt den själviska två år gammal.

9. Det är alltid något. Det är alltid något löjligt som sätter av vattenverk. Skälen min dotter ropade: hon kunde inte se månen (det var dagsljus), hon kunde inte hitta hennes navel (hon var klädd i en onesie), hon ville att jag skulle ta mina glasögon off (jag skulle inte lyssna), och om, och om, och om...

10. Det krävs en by för att fostra ett barn ...om du är polygamist.

Relaterade inlägg: 5 Stora Feta Lögner Om Föräldraskap

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar