Det Kan Vara Date Night, Men...

Till min kära make,

Jag vaknade upp denna morgon med min sovande 2-åring finger upp min näsa, hennes skull vilar helt och hållet på toppen av min, och jag är ganska säker på, hennes varma mun-andning ångande rader ur min panna.

Jag har spenderat timmar efter timmar idag med många små barn att klättra på min kropp, dra på mig mina kläder, torka sina vätskor på mig. De petar mig, krama mig, nyser på mig, gnugga sina ansikten in i mig, krypa upp på mig och linda sina armar och ben runt mig så hårt att jag har mardrömmar av att pressas till döds av bläckfiskar när jag slutligen stänger ögonen på natten.

Och även om jag älskar dig också, jag kommer att be dig att hålla din sexiga mannen händer till dig själv för en het stund. Mamma behöver lite mer PERSONLIGT UTRYMME innan jag mentalt växla från mamma till hustru.

Så snälla tänk på följande innan du slår upp slow jamz:

Det kan vara dag-natt men våra barn tillbringade en solid tre minuter idag nyper mina sträckte ut navel innan jag kände att barnets blöja som dånar i mina bara händer. Så... jag kommer att behöva dig att hålla dina hästar.

Det kan vara dag-natt men jag har inte ens kissade eftersom jag vaknade upp denna morgon. Och under den ensamma resa till badrummet, vårt nya potta utbildade barn som följt mig i... och erbjöd sig att torka mig. Så... låt oss bara stanna upp en stund medan jag försöker att bränna denna förtjusande hypotetiska ut i min omedelbara kedja av tankar.

Det kan vara dag-natt men jag bär samma bh som jag hade igår och då somnade i går kväll. Och då barnet spotta upp i min urringning och det sammanställda det ett tag tills denna bh blöt upp det och jag glömde bort det. Så... jag kommer att behöva lite tid för att omgruppera, och kanske till ficklampa Victoria ' s Secret katalog som sitter på köksbänken under stänk av orange makaroner pulver.

Det kan vara dag-natt men vår dotter torkade nosen på min arm idag, sedan undersökte det och berättade för mig att det var mosade bananer. (Det var det inte.) Så... varför inte du bara hålla dig på avstånd tills jag kan skura både arm och minne?

Det kan vara dag-natt men jag tillbringade bara 85 procent av dagen på mina knän. Låt mig slå dig till den slutkläm som skämt genom att tala om för er att det var ägnat att skrapa torkad spagetti sås från golvet, avrundning upp till cirka en miljard sensoriska bönor, och skura pee-pee mattan. ... Så sexig som min hole-in-den-knän mamma byxor är, kommer jag att gå vidare och ta en paus.

Det kan vara dag-natt men som galna titta i mina ögon är resultatet av upprepad exponering för leksaker som lyser upp, tuta, eller sjunger "Let It Go" på spanska. Så... snälla bli inte förolämpad när du hitta mig kurade i ett mörkt hörn svamla osammanhängande till mig själv istället för vaxning poetisk om romantik ikväll.

Det kan vara dag-natt men jag lagade tre måltider idag med stor grabb lindade runt mitt ben, den lilla på min höft suga min hästsvans, och den i mitten liggandes på golvet och grät för att hållas. Eller dansade med. Eller guidad genom "den största hopp någonsin." Så till efterrätt tror jag nog att jag har en ordning av tyst meditation — att göra det till en dubbel.

Det kan vara dag-natt men jag har precis (äntligen) fått barn, och jag har redan byteshandel med Gud om att låta henne sova den här gången. Om vi väcka henne, jag kommer troligen att ha för att amma henne för ytterligare tjugo minuter, och att säga min ta-tas upplever en identitetskris i stunder som dessa är en underdrift av året. Så... låt oss bara vara tyst för jag vet inte, ytterligare sex timmar.

Jag älskar dig, du är super hot, och jag svär att jag kommer att göra oss min prioritet snart igen. Men idag, våra barn var så FÖR mig kan de lika gärna ha varit kvar inom mig, och jag är i desperat behov av att ladda innan jag kan titta in i din dreamboat ögon och tänka på något annat än hur bra det skulle kännas att stänga gruvan och gå ut.

Så för nu, låt oss bara njuta av lite vin och jordgubbar som inte har varit skär i fjärdedelar. Låt oss sitta vid elden , och försöka komma ihåg varför vi förälskade i en livstid sedan. Håll mig nära hela natten, som skyddar mig från de barn som försöker hoppa på mitt ansikte vid 3 på morgonen

Tack för förståelse. Glad Dag-Natt!

Relaterade inlägg: De Fem Typer av Sex Föräldrar Med små Barn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar