Uppfinningar av Varje mammas Drömmar

1. En automatisk bil seat strap-enhet. Alla dina barn skulle behöva göra är att klättra till en plats, då en enhet skulle komma och band dem. Jag har fortfarande inte listat ut hur det skulle inte hugga av deras huvuden ibland om de flyttade, så att man skulle förmodligen vara patentsökta.

2. En vikning av tvätt-enhet . Jag pratar inte som styrelse att de använder på Gap. Jag pratar en robot som kunde vika min tvätt.

3. IHOP leverans. Allvarligt – hur kan vi skicka en man på månen, men vi har fortfarande inte listat ut frukost leverans? Det är ett brott.

4. Roomba för gräsmattor . Roomba eller en IRobot är att vakuum som du lämnar bara på och det suger huset av sig själv. När den träffar en vägg, det visar bara runt och håller dammsugning. Vad händer om vi skapade en gräsklippare som skulle kunna göra det? När det träffar en växt, det visar runt. Det skulle göra för vissa intressanta former i gräset men...

5. Bil automater för barnets snacks . Du vet de där tvål/schampo/balsam automater i duschen? En av dem i en bil för snacks bredvid en kid bilbarnstol skulle vara awesome. De klickar på en knapp och ut kommer en handfull av snacks. På det sättet, jag är inte gräva i min väska medan du kör för att hitta en sista-pack snacks frukt, uhm...jag menar....äppelskivorna.

6. En magnetisk krets som kan sättas in under min arm huden så att min iPhone kan alltid sitta kvar på min kropp, utom när det behövs. Jag förlorar så jävla sak om 15 gånger om dagen, men jag tror att om det var knuten till mig i några magnetiska förmåga att min antal dagliga förluster kan vara under 10.

7. En enhet som gör att mina ögon blir till att titta på tv när jag verkligen tittar på tidigare nämnda iPhone. Detta är nödvändigt när jag blir ombedd att lida igenom många avsnitt av Strawberry Shortcake, eller ännu värre, Yo Gabba Gabba.

8. Krokar att ta din rock och hatt som de hade i Willy Wonka och chokladfabriken. Vore det inte fantastiskt om vi bodde i ett hus där barnen jackor var faktiskt hängde upp och min dörröppning bänk kan användas till...uhmmm....vad är det tänkt att användas för igen??? Åh just det...sitter.

9. En fjärrstyrd gördel. Det finns stunder när jag talar inför en grupp som jag skulle vilja att flytta fjärrkontrollen så att den extrema suga i, men sen när jag sitter ner för att äta ostkaka på en fest, jag skulle vilja ha förmåga att släppa ut mina inre organ igen och syre flyter genom min kropp. Men, låt inte någon annan hålla fjärrkontrollen. Jag är rädd att enheten i händerna på en man.

10. Självrengörande toalett skålar. Nu, innan du går och berätta för mig om några enhet som faktiskt gör detta, jag talar om den verkliga affären. Jag vill ha en hand att komma ut ur toaletten och skrubba runt botten av piedestal, den plats där kissa verkar magiskt visas när man lever med män. Jag vill att sidan för att sedan skaka sitt finger på de män och fråga dem varför de inte kan för livet av dem kissa i ett stort hål utan att missa? De kan skriva hela namnet i urin i snön men kan du inte kissa i ett hål stort som Texas??

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar