Att införa Experter

Snort. Det var den första av mina många, många, många missuppfattningar om moderskap.

Och ju äldre jag – och mina barn – får, desto mer inser jag det är något att säga för beprövade föräldraskap visdom. De flesta böcker jag har plockat upp eller läkare jag har talat med har vänt sig bort mig, dock, eftersom de råd som bara verkar så omöjligt att uppnå. Vad jag längtar efter dessa dagar är Skrämmande Mamma stil råd: Real och genomförbart och utformad för någon som själv kommer att röra upp då och då. Plötsligt, för några månader sedan, gick det upp för mig: Varför inte lägga till något som att webbplatsen? Jag fan kunna använda det, och du kan kanske också.

Så, införande av Experter... jag hoppas att du njuta av dem!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar