Kära Internet: Vi Behöver en Paus

Jag har en bekännelse: jag är en social uppmärksamhet i media hora.

Jag behöver hela min familj offentligt anspelar på det faktum att mina barn är det sötaste de någonsin sett. Jag behöver min random Facebook vänner som jag inte pratat med på 10 år och undrar varför deras barn inte har läst ännu och min 4-åring gör. Jag behöver ständig social media visar av mina barn flinade vackert genom de bästa, mest smickrande filter Instagram har att erbjuda.

Vad fan är det för fel med mig att jag inte kan njuta av en enkel stund med min familj utan att köra till iPhone för att dokumentera och dela med sig?

Naturligtvis är detta förnedrar nu.

Även om det kommer vara trevligt att ha ett hus fullt av underbara bilder att visa mina vuxna barn i 20 år, jag oroar sig för att den enda egentliga barndomen minnen de kommer att ha kommer att vara en kamera som besatt galna mor (Calvin, jag kommer att ge dig FEM cookies, om du så jävla leende för denna bild med din bror!").

Jag är också orolig för att mina barn kommer inte ha något minne av ett liv utan teknik. Jag lever i rädsla att min 4 år gamla är att se livet genom linsen på YouTube-filmer samtidigt som min man och jag fortsätter att vara limmade mot våra iDevices. Jag är ganska säker på att vi alla miste om några mycket viktiga kvalitet tid på grund av vårt beroende iCrack.

Jag tror att vi behöver en Digital Detox.

Jag talar om en hel helg av inga kameror, telefoner, iPads, datorer, etc. Min familj kommer att gå off-grid för 48 timmar och faktiskt förhåller sig till varandra.

Jag slår vad om att barnet kommer att undra vem jag är utan det lilla shiny black box ansluten till mina fingertoppar. Jag bet mina barn är ännu mer irriterande när jag inte kan ratta ut dem och krossa lite godis för en minut. Åh Gud, vad ska jag göra medan jag ammar?! Det är så tråkigt!

Jag misstänker att min familj är ganska fantastiskt och jag har varit miste. Min man är nog en riktigt intressant person med lustiga saker att säga. Är inte detta anledningen till att vi började dejta i första hand? Jag tror att folk knappt textade tillbaka i 2005 så måste vi ha lärt känna varandra på något sätt.

Mina barn är förmodligen också awesome och jag slår vad om att jag kan inse detta själv, utan vänder sig till Internet för att bekräfta mina misstankar.

Det finns också en chans att om något går lite fel att vi har förmågan att räkna ut en lösning utan våra goda pal Google och på så sätt stärka våra band som en familj.

Kanske när helgen är över, kan jag omvärdera min relation med teknik. Vi kanske kan hitta en hälsosam plats att mötas i mitten.

Så det är planen och jag fast vid det. Jag kommer att (bokstavligen) penna i helgen på kalender på kylskåpet, precis efter jag köpa detta grymma LivingSocial foto hantera riktigt snabb...

Relaterade inlägg: Kära Mamma att Döma Mig För Min iPhone

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar